2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید زود بری پیش متخصص معمولا با جراحی دفع میشه تو رحم نبس که با دارو یا کورتاژ درش بیارن خیلی هم خط ...

رفتم امپول زدم بعضی ها میگن پیاده روی کنی زودتر دفع میشه یکی میگه پیاده روی نکن یکی میگه حبوبات نخور یکی میگه گرمینه بود منظورم اینا بود چیکار کنم‌چیکار نکنم

یک طرف شکمم درد شدید گرفت ضعف کردم بعد همون‌روز رفتم‌سنو گفت احتمالا خارج رحمه بعدش گفت برو سنو واژی ...

چند هفته بودی؟اخه منم ی دردای داشتم خفیف بود ولی بتام بالا بود اولین سونو دادم پنج هفته گفت خارج رحم نیست.گفت بتا اشتباه زیاد داره

ای آه از این زندگی...

منم ۵ هفته اینا بود بتات چندبود

۱۵هزازو۷۹۰..همون ترسیدم گفتم یا سن بارداری بالاس یا خارج رحم یا دوقلو..استرس شدید.سونو مطب دکتر شدم گفت پنج هفته و تو رحم هست خارج رحم گفت نیس

ای آه از این زندگی...

۱۵هزازو۷۹۰..همون ترسیدم گفتم یا سن بارداری بالاس یا خارج رحم یا دوقلو..استرس شدید.سونو مطب دکتر شدم ...

ان شاالله که خارج رحم نباشه الان چند هفته ای من بتام اولیش چهارهزار و خورده ای بود چند روز بعدش شد پنچ هزار خورده ای 

ان شاالله که خارج رحم نباشه الان چند هفته ای من بتام اولیش چهارهزار و خورده ای بود چند روز بعدش شد پ ...

برای من خیلی بود..ولی دکتر گفت بتا اشتباه زیاد می کنه وگرنه هزینه تیتر هم داده بودم.۱۵هزار خیلیه

ای آه از این زندگی...

فک کنم شش هفته باشم..علایم خاصی ندارم.دردای خفیف زیر شکمم

اگه میتونی جای دیگه ازمایش و سنو بده خیالت راحت باشه خدایی نکرده زبونم لال خارج رحم نباشه چون دیر بشه خوب نیس 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز