2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید زود بری پیش متخصص معمولا با جراحی دفع میشه تو رحم نبس که با دارو یا کورتاژ درش بیارن خیلی هم خط ...

رفتم امپول زدم بعضی ها میگن پیاده روی کنی زودتر دفع میشه یکی میگه پیاده روی نکن یکی میگه حبوبات نخور یکی میگه گرمینه بود منظورم اینا بود چیکار کنم‌چیکار نکنم

یک طرف شکمم درد شدید گرفت ضعف کردم بعد همون‌روز رفتم‌سنو گفت احتمالا خارج رحمه بعدش گفت برو سنو واژی ...

چند هفته بودی؟اخه منم ی دردای داشتم خفیف بود ولی بتام بالا بود اولین سونو دادم پنج هفته گفت خارج رحم نیست.گفت بتا اشتباه زیاد داره

ای آه از این زندگی...

منم ۵ هفته اینا بود بتات چندبود

۱۵هزازو۷۹۰..همون ترسیدم گفتم یا سن بارداری بالاس یا خارج رحم یا دوقلو..استرس شدید.سونو مطب دکتر شدم گفت پنج هفته و تو رحم هست خارج رحم گفت نیس

ای آه از این زندگی...

۱۵هزازو۷۹۰..همون ترسیدم گفتم یا سن بارداری بالاس یا خارج رحم یا دوقلو..استرس شدید.سونو مطب دکتر شدم ...

ان شاالله که خارج رحم نباشه الان چند هفته ای من بتام اولیش چهارهزار و خورده ای بود چند روز بعدش شد پنچ هزار خورده ای 

ان شاالله که خارج رحم نباشه الان چند هفته ای من بتام اولیش چهارهزار و خورده ای بود چند روز بعدش شد پ ...

برای من خیلی بود..ولی دکتر گفت بتا اشتباه زیاد می کنه وگرنه هزینه تیتر هم داده بودم.۱۵هزار خیلیه

ای آه از این زندگی...