2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 142 پست
میخواسته گربه رو دم حجله بکشه😅

من واقعا ارومم

ولی تو زندگی هر بحثی پیش میاد اگر بخواد بزنه و کاری کنه بد میشه دیگه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی با این حرف زدنت انگار کتک خورت ملسه هر چی میگن ت میگی فلان میکنه میتونه خب چطور میخوایی باهاش بر ...

ذهنم کلا درگیر شده🤦‍♀️

طبیعتا با همچین وضعی نمیرم زیر سقف

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

پس بخاطر وابستگیت یه نسل را نابود کن

🤦‍♀️بنظرت میتونم دل بکنم؟

میتونم دلمو اروم کنم

دوسش دارم وابستشم خاک تو سرم

نه گویا خیلی هم دنیاهای متفاوتی ندارید

تقریبا هم رنج هستید حالا در بروز مشکل تفاوت دارید🙄

یادت باشه نفر اول هر رابطه خودتی

فردا روز که با یه بچه بغلی و یه بچه تو شکم برگشتی خونه پدرت اون وقت یاد این روزا میوفتی و به این وابستگی لعنت می‌فرستی

الان نهایت یک ماه اذیت بشی اما اون زمان تا آخر عمرت باید عوارض این اشتباه رو با خودت داشته باشی

🤦‍♀️بنظرت میتونم دل بکنم؟میتونم دلمو اروم کنم

معلومه 

از شما عاشق تراش دل کندن 

خودتو بدبخت نکن 

حتی اگه یک درصد نخواستی جدا شی از همین الان ب شدت ازش دوری کن بهش محل نده و بگو اگه منو دوست داری حق طلاق بده و حتما قبل از ازدواجت با یه وکیل مشورت کن و برای این چنین شوهری مرز بذار مگرنه شک نکن اسیری 

از من ب شما: آدم رفتنی میرههههه

بذار بره 

دو روز گریه میکنی یه عمر کتک نمیخوری بچت چهار سال دیگه بچه طلاق نمیشه از این دادگاه ب اون دادگاه نمیری

گریه کن ولی از آدم سم لاشی خودخواه جدا شو ک فقط معلومه میخواد اسیر بگیره 

اگه خواستی باهاش ازدواج کنی فقط حق و حقوقتو کامل بگیر و مرز بذار و از حرفاش نترس ولی ب نظرم باهاش ازدواج نکن 

نه گویا خیلی هم دنیاهای متفاوتی نداریدتقریبا هم رنج هستید حالا در بروز مشکل تفاوت دارید🙄یادت باشه ن ...

طبیعتا با این وضعیت همچین اشتباهی رو نمیکنم❤️🫠

معلومه از شما عاشق تراش دل کندن خودتو بدبخت نکن حتی اگه یک درصد نخواستی جدا شی از همین الان ب شدت از ...

عزیزم به هیچ عنوان حقوق رو نمیده

محاله که بده

ولی خب ادامه دادن اشتباهه تکلیفم رو باهاش روشن میکنم❤️

مرسی از نظرت

خواهشا فعلا بچه نیاری....

عزیزم هنوز عقدم نکردیم

بوی خطر میاد و خشونت

اره