2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 142 پست
واااطرف حالش خوبه؟به نظرم به سلامت روانش شک کن

شک کردم🤔نداره

قبلا اینطوری نبود

خیلیییی اروم بود خیلییی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بگو منم......میبرم میزارم کف دستت🤣

اونم میگه سرتو میبرم میذارم رو سینت🥸

ازش بعیدم نیست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شک کردم🤔ندارهقبلا اینطوری نبودخیلیییی اروم بود خیلییی

ببخشید شاید ساقیش رو عوض کرده

یکی از آشناها اوایل اعتیاد پیدا کرده بود ازاین حرفا میزد

بعدا فهمیدن تاثیرات مواد مخدره چون اتفاقا اونم خیلی آروم بود

اونم میگه سرتو میبرم میذارم رو سینت🥸ازش بعیدم نیست

عزیزم ذاتا اونو ببری بعید بدونم زنده بمونه🤣البته دور از جون

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ببخشید شاید ساقیش رو عوض کردهیکی از آشناها اوایل اعتیاد پیدا کرده بود ازاین حرفا میزدبعدا فهمیدن تاث ...

مطمئنم معتاد نیست

مامانش میگفت بد اعصابه 

نمیدونستم تا این حد

من بابا مامانم منو تو پر قو بزرگ کردن 

بخوام کتک بخورم...

عزیزم ذاتا اونو ببری بعید بدونم زنده بمونه🤣البته دور از جون

🤦‍♀️🤦‍♀️

نامزد سابق*

دوسش دارم 

وابستشم خاک تو سرم

اسی با این حرف زدنت انگار کتک خورت ملسه 

هر چی میگن ت میگی فلان میکنه میتونه خب چطور میخوایی باهاش بری زیر یه سقف

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مطمئنم معتاد نیستمامانش میگفت بد اعصابه نمیدونستم تا این حدمن بابا مامانم منو تو پر قو بزرگ کردن بخو ...

خب نباید باشه

به نظرم هرچی زودتر به این رابطه خاتمه ببخش

تنهایی بهتر از همنشین بده