2777
2789
عنوان

❤️‌‌‌‌‌

32 بازدید | 5 پست

یکی از مهربون ترین و مثبت ترین کاربر های که دیدم ایشون هستن و شخصا ترجیح دادم یک تاپیک جدا بزنم و ازشون تشکر کنم خوشحالم بابت وجود انسان هایی مانند شما

امیدوارم به یادگار بمونه❤️🎀

@دلاخوشگله‍ 

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

وایییییی عزیزم فدات بشم من اخه😍😍😍🥺🥺🥺

واییی قلبم شکوفه بارون شد که اخههه🥹🥺😭💖

میبوسم روی ماهت رو اخه دختررر💖💖💖😭💖

مهربونی از خودت به خدااا😘❤️❤️❤️❤️❤️

دوست دارم عزیزمممممم🥹💖

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
وایییییی عزیزم فدات بشم من اخه😍😍😍🥺🥺🥺واییی قلبم شکوفه بارون شد که اخههه🥹🥺😭💖میبوسم روی ماهت ...

عزیز دلییی شما

مچکرم نسبت به من لطف دارید 

واقعا حس خوب رو از بودن شما دریافت کردم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلییی شمامچکرم نسبت به من لطف دارید واقعا حس خوب رو از بودن شما دریافت کردم❤️

قربونت عزیزم کاری نکردم که شما هم جای من بودی همین ها رو میگفتی مهربونم

خیلی خوشحالم کردی قشنکم خیلی❤️❤️❤️

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
قربونت عزیزم کاری نکردم که شما هم جای من بودی همین ها رو میگفتی مهربونمخیلی خوشحالم کردی قشنکم خیلی❤ ...

عزیز دلید

من دیگه مزاحم استراحتتون نمیشم گلم 

مراقب خودتون و مهربونیتون باشید❤️

عزیز دلیدمن دیگه مزاحم استراحتتون نمیشم گلم مراقب خودتون و مهربونیتون باشید❤️

فدات قشنگم❤️❤️❤️

شما هم مراقب خودت باش عزیزم

امیدوارم اون بالا بالا ها ببینمت و مطمئنم که میرسی اون بالا بالا ها چون تو لیاقتش رو داری

شبت بخیر عزیزم خوب بخوابی❤️❤️❤️

بیشتر ببینید