2777
2789
عنوان

توی اتاق عمل منو سلاخی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2832 بازدید | 80 پست
ای وای چقدر وحشتناک چه تجربه بدیییی😔😔 دلیلش و نگفتن چی بود چرا اثررنکرد ؟

اولش گفتم من پانیک دارم گفتن بهش فکر نکن 😑😑بعدش ضربان قلبم خیلی بالا رفت همش میگفتم من حالم بده فعلا یکی بیاد با من حرف بزنه میگفتن مگه ما بیکاریم .بعدشم اینطوری شدم

ششمین کاربری 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی بده برام دعا کن.بچم پسره ولی پیشم نیست همش میگن چرا بتامتازون نزدی میگم خب دکترم گفته لازم ...

الهیی بگردممم💔💔💔💔🥺 چرا اینقدر بی‌شعور و گاون؟؟😤😤😤، انشالله که زود زود حالت خوب میشه نینی تو میبینی و میری خونه. بچه اولته؟ الان چقدر از زایمانت میگذره؟ هنوز درد داری؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
دوتا قبلی همین بیمارستان آوردم از بس راضضی بودم گفتم سومی هم همین جا میارم.نمیدونستم‌اینطور میشه

من شنیدم اگ وزن مادر بالای ۱۰۰ کیلوباشه باید دوتا امپول بیحسی بزنن یدونه جواب نمیده

برای امپول بیحسی ام من یادمه درازکش نبود اصلا، متخصص بیهوشی میاد رو تخت باید بشینی جوری ک پاهاتو دراز کنی کمر کاملا صاف اونجپری امپولو از پشت ب کمر میزنن من یادمه قشنگ احساس فلج بودن میکردم هیییچ حسی نداشتم بحدی ک حالت تهوع گرفتم ازین بیحسی و ترسش

خب قبلا دوبار بیحس شدم

کدوم بیمارستان ؟

برای پنیک آب و آب قند بخور مدام، تنفس عمیق و شکمی، ارامش، هیچی نمیشه نترس پنیک هیچی نیست، هیچ اتفاقی نمیفته برات، کوچولوت هم زود میارن پیشت عزیزم.

طبیعی داشتی ؟منم داغون شدم

وااای نه خدانکنه 😭 

ولی دردشو کشیدم بیهوش شدم سزارینم کردن. میدونم خیلی وحشتناکه 

انگار پاهامو از دو طرف بسته بودن به دوتا ماشین و داشتن به جهت مخالف میکشیدن 

خدا شاهده فکر میکردم از وسط دو نصف شدم و داعش داره شکنجه م میکنه 

شوهرم ترسید به دکتره رشوه داد سریع بردنم اتاق عمل 

بچه ی دوم خداروشکر دیگه خودش شد سزارین اجباری 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

وای اسی منم زایمان دومم کم بی حس کردن کاملا می‌فهمیدم همش میگفتم میفهمم درد دارم اوناهم به هم چیز میز میگفتن آخرش اونی که بالا سرم بود گفت بخواب دارو زدم بخوابی یه جوری بیهوش شده بودم ولی همه چیو میفهمیدم😑حتی دکتر گفت نترس شکمتو فشار میدم بچه بیاد بیرون.چون بی حسی کم بود از اول تا آخر روز درد داشتم غیر قابل تحمل

و من زندگی رو بد جور باختم....

خب قبلا دوبار بیحس شدم

عزیزم فقط درمورد گلپسرت اینو بگم ک اصلااااا نترس بهت قول میدم یکم ک حال دوتاتون بهتر بشه انقدررررر میبینیش ک دلت میخواد از دستش یساعت فراااار کنی…😆😁😁 بر اساس تجربه میگم…. 😊😅

الان استرس داری اما میگذره خیالت راحت

منو بردن اتاق عمل اول اشتباهی منو بیحس کردن کمی در حالی که دکترم هنوز داشت عمل انجام میداد.بعدش دوبا ...

وای یا خداااااااااا 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘