2777
2789
عنوان

باردارم وزنم بالانمیره

317 بازدید | 42 پست

تا ۱۸هفته خیلی وزنم رفت بالا تقریبا ۸کیلو اما تا الان نیم کیلو اضافه شدم 

قبلش نگران اضافه وزن بودم الان نگران کمبود وزن. بنظرخودم که خوبه 😅 اما بهداشت رفتم چکاپ گف بچت ریزه میشه غذا بخور 

غذام خیلی کمه اشتها صفر. 

مولتی پرگمام میخورم. قبلنا اکتی ناتال می‌خوردم اشتها داشتم 

راستی اسپرین هم میخورم 

میترسم بچم رشدش کم باشه 

شکمم خیلی خیلی کوچیکه اصلا شکم ندارم از اول یه سانت اومده جلو 😔

دکترم چیزی نگفت فقط امگا ۳داد. گف وزن بچه باتوجه با زایمان قبلیت که کم بود باید تلاش کنیم این یکی رو وزنشو ببریم بالا .برای خودم چیزی نگفت 

۲۵ هفته وزنش ۷۴۰بود 

سونوم چند روز از تاریخ خودم جلوتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند هفته ای؟من اولاش ۵کیلو کم کردم به خاطر تهوع ولی بعدش ۷کیلو اضافه کردم تو کل بارداریم.بچمم ۳کیلو خورده ای بود.نمیدونی چرا اشتهات کم شده؟به نظرم ماه های آخر باید بخوری که بچه وزن بگیره 

و من زندگی رو بد جور باختم....

الان چند هفته ای منم هفت ماهه هستم شکمم کوچیکه هیچی دوست ندارم بخورم یعنی غذاهای خودم متنفرم

۲۵,هفتم  منم هیچی نمیخام اوایل خیلی می‌خوردم الان کم شده 

الان چند هفته ای؟من اولاش ۵کیلو کم کردم به خاطر تهوع ولی بعدش ۷کیلو اضافه کردم تو کل بارداریم.بچمم ۳ ...

۲۶ نه من تهوع نداشتم اوایل خیلی خوب بودم حتی رژیم گرفتم که زیادی چاق نشم اما از انومالی تا الان وزن نمیگیرم