2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتت چیه

میشه برا منم بگی لازم شدید دارم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

چله سوره حشر جوابه

یکیم چله چهل شهید میگن خیلی خوبه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

امشب دحو الارض شب براورده شدن حاجت برا هم‌دعا کنید

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

قبلا چله سوره حشر برداشته بودم جواب گرفتم باهاش

خوندم

فعلا نگرفتم

قبل ۱۲تموم‌ میکردی؟

من بیشتر وقتا موقع خواب می‌خوندم تو رخت خوابم

دو سه ولی تا قبل اذان صبح بود حتما

شاید ب این خاطر نگرفتم 

قبلا چله سوره حشر برداشته بودم جواب گرفتم باهاش

منم چند روز پیش چله حشر برداشتم ولی چندتا تاپیک تو سایت خوندم گفته بودن چله برداشتن بده منم ترسیدم دیگه🙁

حالا هر روز سوره رو میخونم ولی نه با نیت و برای حاجت

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه