2777
2789
عنوان

20 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شور زندگی در نگاه خودته هر تغییری تو خودت خودتو به چالش میکشه، خیلی ها این حسو تو خودشون نادیده میگیرن خیلی هام مثال تو انگار براشون تولدی دوباره است

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

من یادمه سن شما بودن هیچ اختیاری برای زندگیم نداشتم تو دبیرستانم آزادتر بودم ولی از هجده به بعد دخالت های خانواده مخصوصا خواهرم شروع شد ، من زورم بهشون نمی‌رسید چند نفر به یک نفر

من یادمه سن شما بودن هیچ اختیاری برای زندگیم نداشتم تو دبیرستانم آزادتر بودم ولی از هجده به بعد دخال ...

چه بد... من تک فرزندم خواهر و برادر ندارم 

و اینکه من خداروشکر اختیار زندگیم رو دست خودم دادن ولی خودم یک مقدار سر این موضوع میترسم

میدونی یه جورایی قبل 18 کلا زندگیم دستشون بود از کلاسایی که میرفتم تا رفت و امد و انتخاب مدرسه و همه و همه

ولی خیلی یهویی همه چیز رو سپردن به خودم

تا الان خیلی محتاط رفتار کردم چون واقعا میترسم از اینکه مسئولیت خیلی چیزا با خودمه (البته الان شجاع تر شدم نسبت به اوایل )

سپاسگزارم که تاپیک من رو خوندید و امیدوارم از این به بعد زندگیتون بدون دخالت دیگران و با برنامه خودتون پیش بره 

چه بد... من تک فرزندم خواهر و برادر ندارم و اینکه من خداروشکر اختیار زندگیم رو دست خودم دادن ولی خود ...

خیلی خوبه که اختیار زندگیت دست خودته واقعا این یک نعمته بزرگه، انشاالله زندگی به وقف مرادت بگذره 

تا حالا ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم ،🤔 برای من که به نیمه رسیده دهه سوم

خیلی هم عالی

کلا دید من نسبت به زندگی و مرگ خیلی با همه فرق داره

این مدت سر این ماجراها مامانم خیلی استرس داشت ولی من نظرم این بود که که به هر حال میمیریم حالا دیر یا زود وقتی کنترلی نداریم روی بعضی اتفاقات نباید دربارشون استرس داشته باشم

انشااله همیشه موفق باشید و زندگیتون طبق پلن هایی که چیدید طی بشه:)

خیلی هم عالیکلا دید من نسبت به زندگی و مرگ خیلی با همه فرق دارهاین مدت سر این ماجراها مامانم خیلی اس ...

منم بیشتر مواقع نظرم همینه میگن توی کارایی که ما نمی‌تونیم نقشی داشته باشیم ، چرا بخودمون عذاب بدیم 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

منم بیشتر مواقع نظرم همینه میگن توی کارایی که ما نمی‌تونیم نقشی داشته باشیم ، چرا بخودمون عذاب بدیم

به ازدواج هم فکر میکنی؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛