2777
2789
عنوان

وای چجوری بگم پولمو بده دیگه

89 بازدید | 13 پست

جایی که کارمیکنم میخام بیام بیرون تا ۵ این ماه هستم و از ماه های گذشته بهم بدهکاره وپولمو نداده چتدبار گفتم هی طفره میره و ندارم ندارم میکنه درصورتی که داره فقط پول مردمو زورش میاد بده کلا باهمه همین طوره مامانم میکه الان پولتو نگیری بعدا که از اون جا اومدی بیرون چطوری میخای ازش بگیری 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

چی بگم چطوری بهش بگم پولمو بگیرم واقعا هم لارمش دارم دوستم ندارم ناراحتی بینمون پیش بیاد

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگیر بعد بگو نمیامبگو چک دارم

نه میدونه من دسته چک ندارم فعلا اخه زیاده مطمنم نمیده تو این چند روز پولمو

خدا لعنتش کنه

یبار یکی اومد پیشش یه اشتباه حسابی داشتن خودشم فهمید اشتباه کرده یکماه پول طرفو نداده مبلغ کمی هم هستا درحد ۲۰۰هزار تومن فکر کن واسه ۲۰۰ تومن مدیون دیگران بشی

یبار یکی اومد پیشش یه اشتباه حسابی داشتن خودشم فهمید اشتباه کرده یکماه پول طرفو نداده مبلغ کمی هم هس ...

پس عمرا پول تو رو بده 

منم یجایی کار میکردم موقعی که خواستم بیام بیرون گفت شماره کارت بده برات فردا میزنم همینجور گذشت منم هی زنگ زدم هی امروز فردا کرد تهشم نریخت 

پس عمرا پول تو رو بده منم یجایی کار میکردم موقعی که خواستم بیام بیرون گفت شماره کارت بده برات فردا م ...

پول من زیاده قابل گذشت نیست

عزیزم یعنی چی چطوری بگم!حقوقتو میخوای دیگه پول زور که نیست.

بگو آقای فلانی امروز دوم ماهه هی تاریخ بهش یادآوردی کن بفهمه موقع حقوق دادنه.بگو یه جایی سرمایه گذاری کردم حقوقمو لازم دارم.به روش بیار نذار ازت سوءاستفاده کنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیزم یعنی چی چطوری بگم!حقوقتو میخوای دیگه پول زور که نیست.بگو آقای فلانی امروز دوم ماهه هی تاریخ به ...

اووو ایتقدر منو وبقیهه بهش کفتیم هی طفره رقته فقط منم نیست حقوق کل پرسنل رو نداده از اسفند تاالان

اووو ایتقدر منو وبقیهه بهش کفتیم هی طفره رقته فقط منم نیست حقوق کل پرسنل رو نداده از اسفند تاالان

وااا یعنی چی آخه!!!چرا هیچی بهش نمیگین!!

واضح بگو من تا پنجم میام سرکار دو روز وقت دارین حقوقمو پرداخت کنید.پررو بازی درآورد تهدیدش کن 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
وااا یعنی چی آخه!!!چرا هیچی بهش نمیگین!!واضح بگو من تا پنجم میام سرکار دو روز وقت دارین حقوقمو پرداخ ...

اره فردا باید جدی باهاس حرف بزنم 

مرسی عزبزم که بهم جسارتشو دادب