2821
2789
عنوان

دختر داشتن🩷

125 بازدید | 14 پست

کسایی که این فرشته های گوگولیو تو زندگیشون دارن ، از سبک زندگیشون از وقتی که دختر وارد زندگیشون شده بگن

خیلی میترسم همسرم دیگه بعد بدنیا اومدنشون منو بزاره سر کوچه😂

خیلییی عاااشق دختره و ماهم فهمیدم دوقلو هامون دخترن🩷

(دختر و پسر هر دوتاشون فرشتن و هیچ فرقی باهم ندارن و جفتشون ماهم البته)

🩷💍🩺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جان مبارکه

خیالت راحت نمیزارتت سر کوچه چون با وجود دو قلو ها بهت سخت نیاز داره 😂

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ای جان مبارکهخیالت راحت نمیزارتت سر کوچه چون با وجود دو قلو ها بهت سخت نیاز داره 😂

مرسی عزیزم

آخه انقد عشق و علاقه از الان که بدنیا نیومدن هنوز غیر طبیعیه😂😂

🩷💍🩺

من عاشق دخترم شوهرم همش میگه بیاریم ولی من میترسم از زایمان🤭انشالله بسلامتی بارتو زمین بزاری😍

وای منو بگو حالا ، زایمان دوقلووو🖐🏼😑

دعا کن تا آخر بارداریم شرایطم خوب باشه که بتونم طبیعی زایمان کنم چون پزشکم میگه پتانسیلش رو داری و از طرفی برای اندام خودت و سلامتی بچه ها هم بهتره

🩷💍🩺

2824
2823
2791
2779
2792