2777
2789
عنوان

بییی فیس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست
کیاهستید من عگس همکارمو بزارم ببینید واقعا ببی فیس یا توهم زده؟ آخه خیلی از خودش تعریف میکنه ،خاستم ...

بزار

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت رو چرا فروختی بدبختو😂

باهاش قهرم میخوام ببندمش به ریش یکی به هر طریقی که شده😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

صورت تپل اتفاقا چهره رو کودکانه تر نشون میده

😮‍💨 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

دیدی؟

من دیدم اتفاقا اصلا بی بی فیس نیست خیلیم سن بالا نشون میده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من دیدم اتفاقا اصلا بی بی فیس نیست خیلیم سن بالا نشون میده

والله همیشه میگه بیبی فیس م قدشم ۱۷۶ حالا الآن با کلی فیلتر،اسنپ چت گرفته،میگه هر کی من میبینه میگه ۱۹ سالته

والله همیشه میگه بیبی فیس م قدشم ۱۷۶ حالا الآن با کلی فیلتر،اسنپ چت گرفته،میگه هر کی من میبینه میگه ...

نه این معلومه از منم بزرگتره من ۳۲ سالمه

حداقل گرون بفروش

پولشو نمیخوام فقط یه مدت جلو چشمم نباشه اوکیه