2777
2789
عنوان

بییی فیس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم دکتر بهم پیام بده

@niniyar‍  عزیزممم اینو ببین 😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

باید کلی قسم و قرآن بخورم که مادر واقعیه دخترم خودم هستم همه میگن بهت نمیاد هم قده خودته سنمم کم نیست ۳۲ سالمه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شما خودت نیستی نمیدونی،قدر مو های سرم حرص خوردم،نمیدونی چه حسی داره وقتی ۲۹ سالت باشه ،وقتی میخوان ص ...

حالا من ۲۴ سالمه از همون بچگی سنم بزرگ نشون میداد یه عده میگن چون زود ازدواج کردی زود بچه آوردی بخاطر اون من میگم بابا من وقتی ۱۲ بودم میگفتن ۱۵ سالته وقتی ۱۴ بودم میگفتن ۱۸ سالته ربطی به ازدواج من نداره قدم ۱۶۴ وزنم ۷۷ تازه چاق شدم چون زایمان کردم  تا همین پارسال که لاغر بودم ۶۰ کیلوبودم بازم بیشتر میزد ابروهام پهن وپر موهام مشکی و لخت صورتم نرمال جوش ولک ندارم ولی نمیدونم کجای کارمیلنگه که سنم بالانشون میده ؟ فقط بنظر خودم میرسه صورت تپل دارم از اون باشه ؟ یا چهارشونه ام فقط این دوتا! بینیمم عالیه وطبیعی ونیازی به عمل نداره دندونام سالمه فقط چشمام بادومی هست بنظرتون از اونه ؟ دوستان چرا من سنم بالا میزنه همیشه 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

حالا من ۲۴ سالمه از همون بچگی سنم بزرگ نشون میداد یه عده میگن چون زود ازدواج کردی زود بچه آوردی بخاط ...

صورت تپل اتفاقا چهره رو کودکانه تر نشون میده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حالا جدای از شوخی،من چند وقتیه دارم دنبال همسر بیبی فیس میگردم ،اگر کسی سراغ داشت خبر بده ممنون،یا ا ...

شوهر من بی بی فیسه به کارت میاد؟؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍