2777
2789
چ کار کردی ؟لطفا بگو کانل

اکه گفتت لایکم کن

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی من شمارو خیلی وقته میشناسم خوب هستین؟

جدا؟ سلام به روی ماهت 

چه بد که من تا حالا افتخار اشناییتو نداشتم گل

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

هر چه ساده تر بهتر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب عزیزم بگو چکارکردی❤کرم پماد چی زدی

اون زمانی که صورتم اینطور بود ابرسان کلینیک شوینده های میلیونی کلی دکتر ماسک فلان

ی روز تصمیم گرفتم هیچی نزنم پوستم شفا گرفت😂هز چقدر وز وسایل بزنی اونقدر حساس میشه

پوستت چربه یا خشک؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مثل اینکه باید بیخالشم 😅ترمیمم میخواد؟

توروخدا بیخیال تزریق بشید الان واقعا ژل لب و تزریقات گونه چونه از مد رفته خییییلی مصنوعی میشن اینا که از این کارا میکنن

خودم بارها خواستم این کارا روبکنم و خداروشکرمیکنم ک انجام ندادم

بنظرم فقط بینی بزرگ تغییر میخاد ن هیچ جای دیگه از صورت❤

چ کار کردی ؟لطفا بگو کانل

فقط شوینده و ابرسان

و سی سی کرم بیرون رفتنی چونچربه پوستم 

اگه پوستن خشکه زینک بزن پماد و بی بی کرم فارماسی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون