2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست
خیلی ممنونم. یعنی الانم وسواس دارید؟ شوهر من وسواسش در این حده که مثلا غسلش 1 ساعت طول میکشه، یا ببخ ...

من چون داروهام قطع شو و دیگه بعد بارداری با وجودیکه دکتر گفت بعد از سه ماهه اول بیا نرفتم دکتر.الانم وسواس شدیدم. انقدر حساس و نگران نباش.فوقش اگه داروهاش بهش نساخت میتونه بره دکتر و عوض کنه براش.اونقدرام وحشتناک نیست.به هر حال وسواس اذیتش بیشتره اونم واسه یه مرد که مدام باید در اجتماع باشه و پدر بچه ها باشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
حرفی ندارم روزانه تاپیک اموزشی واسه وسواس بزنم از تجربیاتم بگم ولی کسی هم اهل عمل هست؟

من که معتقدم باقیات الصالحات هست، خود من الان چیزی لازم داشته باشم تو قسمت سرچ نی نی سایت میزنم و اغلب کمک کرده بهم. اگر اینکارو کنید که ممنون میشم اگرهم که زحمتتون میشه که راضی به زحمتتون نیستم. ان شاالله فردا با اون شماره تماس میگیریم خیلی دعا کنید حل شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون داروهام قطع شو و دیگه بعد بارداری با وجودیکه دکتر گفت بعد از سه ماهه اول بیا نرفتم دکتر.الانم ...

اخه اینجور که دوستان گفتن عواقب بعدی داره که بعضا بلند مدت هستن. نمیدونم واقعا. بخاطر این وسواس رابطمونو کم کردیم با اطرافیان. البته دیگه دارم کنار میام با این موضوع ولی راضی به اذیت شدنشم نیستم

باشماره 09640تماس بگیرید بخش مشاوره مطرح کنیدعالین اوناهمه خودشون وسواس داشتن وخوب شدن

شهلاخانم من بااین شماره تماس گرفتم میگه اشتباهه،،من شهرستان هستم وواسه خواهرم میخوام که وسواسش شدیده،،وسواس نجاست وپاکی داره😢😢