bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 عنوان وسواس 396 بازدید | 48 پست خانمایی که برای درمان خودشون یا اطرافیانشون روانپزشک رفتن میشه بیاین من چند تا سوال بپرسم. من و همسرم امروز رفتیم دکتر یه سری قرص داد، میخوام ببینم کسی تجربه استفاده از این قرصا رو داره 1396/11/23 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 خانما کسی تجربه استفاده از داروهای وسواس رو نداره؟ من خیلی نگرانم
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 وسواس چی دارین؟ کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 عزیزم برای درمان وسواس ب قرص نیاز نیستقرص فقط ی دوره تو وسواستو کم میکنه ولی بازم وسواست زیادتر از قبل میشهتو باید ب صورت اساسی پیگیری کنی و ریشه وسواستو بشناسی تا باهاش کنار بیای و به جای رفتن ب روانپزشک نیازمند ب روانشناس بالینی هستی کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 وسواس چی دارین؟ شوهرم وسواس داره، وسواس نجاست و پاکی و وسواس بهداشتی
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 عزیزم برای درمان وسواس ب قرص نیاز نیست قرص فقط ی دوره تو وسواستو کم میکنه ولی بازم وسواست زیادتر از ... روانپزشک گفت تنها بیماری هست که بدون دارو نمیشه حلش کرد، خیلی نگران شوهرمم، بخاطر من اومد دکتر، میترسم خدای نکرده وضعش بدتر شه با این داروها
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 قرص فقط ی مدت محدود بلاک میکنه مشکلاتوبعد از اتمام قرص دوباره وسواس شوهرت مث روز اول میشه کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 قرص فقط ی مدت محدود بلاک میکنه مشکلاتو بعد از اتمام قرص دوباره وسواس شوهرت مث روز اول میشه شما هم وسواس داشتین؟
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 روانپزشک گفت تنها بیماری هست که بدون دارو نمیشه حلش کرد، خیلی نگران شوهرمم، بخاطر من اومد دکتر، میتر ... شوهرت در وهله اول ب روانشناس نیازمند هستنیازمند ب رفتار درمانیشناخت درمانی هستهمراه با این ها باید قرص بخوره.خوردن فقط قرص حال شوهرتو خوب نمیکنه کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 شما هم وسواس داشتین؟ ن عزیزممن دانشجوی روانشناسیم کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 ن عزیزم من دانشجوی روانشناسیم دکتر گفت اول این قرصا رو شروع کن بعد رفتار درمانی رو شروع میکنیم
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 دکتر گفت اول این قرصا رو شروع کن بعد رفتار درمانی رو شروع میکنیم خوبه پسپس رفتار درمانی رو هم همراه با دارو ادامه بده خوب میشهفقط داروها ی سری عوارض دارن ک تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه.شوهرت اگ همکاری کنه خوب میشهخیالت راحت کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
bahar_bahari مدیر استارتر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 230 خوبه پس پس رفتار درمانی رو هم همراه با دارو ادامه بده خوب میشه فقط داروها ی سری عوارض دارن ک تو گو ... گفت اینا کم عارضه ان، نمیدونم، گفت روی بچه دار شدنتون تاثیری نمیذاره و ... خدا کنه ختم بخیر شه. ممنونم پیامتون دلگرمم کرد
مامان_فسقل عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 10031 منم مصرف کردم.وسواس داشتم.فلوکسیتین و کلومیپرامین زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
saraa_jooon عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2424 گفت اینا کم عارضه ان، نمیدونم، گفت روی بچه دار شدنتون تاثیری نمیذاره و ... خدا کنه ختم بخیر شه. ممنو ... ن عزیزم اصلا رو بچه دار شدن تاثیری نداره. کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑