2777
2789
عنوان

اگه به این پسره بگم

111 بازدید | 21 پست

همکار و یه زمانی ترم بالایی مون بود

ازش خوشم میاد احتمالا نبینمش دیگه اما یه بار دیگه ببینمش میخام ازش بپرسم برا رشته ای که امتحان داده قبول میشه بعد بگم واقعا اون رشته بهش میاد

به نظرتون زشته این حرف رو بهش بزنم میخام یه جورایی بفهمه ازش خوشم میاد آخه احساس میکنم اگه یکم تلاش میکردم شاید جورمیشد که باهم باشبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خودشو برات میگیره و محلت نمیده اینو تجربه میگه

واقعا

پس چی بگم 

ما پزشکیم اون امتحان تخصص داده جراحی میخاد بره شابد قبول نشه بهش بگم باتوجه به روحیاتت که تو بیمارستان همش کشیک وایمیسادی جراحی بهت میاد اینجوری هم بده؟

اون اگه میخاستت تا حالا تلاشش رو کرده بود برات، هم همکلاسی بودی، هم همکار، پس دیدتت و می‌شناسدت، خودت رو سبک نکن، مردهای ایرانی جنبه این رو ندارن بهشون پیشنهاد بدی، اونایی که با هزار التماس و خاهش خودشون پیشنهاد میدن کلی مسئله پیدا میکنن که بکوبن سر طرف، چه برسه بهشون پیشنهاد بدی 

اظهار علاقه نکن، فقط سعی کن به بهانه‌ای یه کانال ارتباطی باهاش درست کنی

اظهار علاقه نه 

فقط بهش بگم جراحی بهش میاد زشته به نظرتون؟

اظهار علاقه محسوب میشه ابن؟

نه برای شروع بحث خوب نیست😂

چی بگم 

یه جوریه اخلاقش خیلی جذابه ولی اخلاقش آدم رو گیج میکنه موقع دانشجویی که اوایل منو دیده بود حس کردم ازم بدش نمیاد اما من کلا حد واسط ندارم یا خیلی خسک رفتار میکنم یا مستقیم به طرف میگم

واقعاپس چی بگم ما پزشکیم اون امتحان تخصص داده جراحی میخاد بره شابد قبول نشه بهش بگم باتوجه به روحیات ...

چی بگم گلم اقایون کلا خودشیفتگی انگار تو وجودشونه برا هرکاری پیش قدم بشی فک میکنن خبریه من از یه پسر خوشم میومد پیش قدم شدم بعد یک سال بهش حرف دلمو زدم بعد اون انقدر خودشو دست بالا گرفت انقدر بی محلی کرد ک دیگه خودم با خودم میگفتم چه گوهی بود ک خوردی حالا هی تحقیر شو تا تو باشی دیگه همچین غلطی نکنی خیلی اشتباه کردم

چی بگم گلم اقایون کلا خودشیفتگی انگار تو وجودشونه برا هرکاری پیش قدم بشی فک میکنن خبریه من از یه پسر ...

آره از این پسرا زیاد هست منم چندساله اینو میشناسم رفتارش هنوز دستم نیومده 

چی بگم گلم اقایون کلا خودشیفتگی انگار تو وجودشونه برا هرکاری پیش قدم بشی فک میکنن خبریه من از یه پسر ...

حالا چند سب قبل خواستم بهش پیام بدم مستقیم بهش بگم شیطون رو لعنت کردم آخه میخاد بره ناراحتم 😁