2777
2789
عنوان

یکم حال خوب به خودمون تزریق کنیم

84 بازدید | 8 پست

زندگی زیبا تر از اون چیزیه که ما میبینیم. 

چون بعضی از این زیبایی ها اصلا به چشممون نمیاد..

چون به چشممون یه چیز عادی و طبیعیه. 

مثلا مثل الان که تو داری این تاپیکو میخونی

یا اینکه نفس میکشی و زنده ای...

زمانی که فکر میکنی متعلق به هیچ جایی نیستی...

یک نفر پیدا میشه که عاشقت میشه و بهت میفهمونه که متغلق به قلب کوچیک اون هستی...

اینو بدون که هیچ چیزی تو این دنیا مفت و مجانی بهت داده نمیشه و باید براش تلاش کنی و از جون و دل مایه بزاری.

اینو بدون که ارتباط با دیگران مارو میسازه...

میدونم الان اکثرا میاین میگین که من تنهایی و بیشتر دوس دارم و ادم سمی دورم زیاده...

ولی ما میتونیم با ارتباط داشتن با دیگران روحمون و به تکامل برسونیم که اونا حمایت گر و حامی ما بشن تا قدرتمند و موفق بشیم. 

قطعا توی زندگی هممون پیش اومده که بی وفایی ببینیم،،،اما بعدا حداقل در حد یه بغل...

یه حرف مهر آمیز مهربونی بهمون شده

یا اگر هم بهتون محبتی نشده هنوز زمانش نرسیده و صبور باشید...

اینو باید توی ذهنمون داشته باشیم که،،،انسان قوی میتونه ضعیف باشه...

انسان خوب میتونه بد بشه...

ناامید میتونه امیدوار بشه

کسانی هستن که چشم دیدن موفقیت و قدرت مارو ندارن...

سعی میکنن اونارو ازمون بگیرن. 

اما ما باید پر قدرت جلو بریم...

حتی اگه یچیزایی ازمون گرفته شده...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم استارتر👏🙏🙏

🥲🥲🌹😘

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

حتی حال نداشتم بخونمش

میتونی نخونیش عزیزم اصرار نکردم که

منم🥲🖤

اصراری نیس گل میتونی نخونی اجبار که نکردم💋