2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای منم انقد عاشقشم که تو مسافرتم رفتم از دیجی کالا چندتا سفارش دادم بیارن اینجا. حتی تو نینی سایت هم سرچش میکنم😂😂 قیمتش بستگی به جنس و رنگ و فروشنده داره من قرمز خریدم 124 پلومریا شفاف خریدم 119

خیلی عسلن

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
وااای منم انقد عاشقشم که تو مسافرتم رفتم از دیجی کالا چندتا سفارش دادم بیارن اینجا. حتی تو نینی سایت ...

شفافاش نازن

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

خیلی قند عسلن🥹

من 3 تاییش یکی بزرگ دو کوچیک رو گرفتم 119 تومن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اگه خوب بگردی تا پنجاه تومن هم پیدا می‌کنی 

مخصوصا که رنگ های زیاد هم می‌خوای و عمده محسوب میشه 

نه زیاد کوچیک هستن باید دو تا استفاده کنی 

شکستنی هم هستن 

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

خیلی قند عسلن🥹من 3 تاییش یکی بزرگ دو کوچیک رو گرفتم 119 تومن

وای کوچیکاش خیییلی نازنننن

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
اگه خوب بگردی تا پنجاه تومن هم پیدا می‌کنی مخصوصا که رنگ های زیاد هم می‌خوای و عمده محسوب میشه نه زی ...

من چنتا گرفته بودم پارسال، دوتاشون خیلی قیمتشون خوب و ارزون بود ولی حیف خیلی نازک بودن تمام گلبرگاش شکست😭😭😭 اون سه تای دیگه که تقریبا دو برابر اونا قیمتشون بود هنوز عین اولشه خداروشکر

شفافاش نازن

خیلییی🥹🥹🥹

وای کوچیکاش خیییلی نازنننن

دقیقااا🥹

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…