ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیگن ولی متوجهت میکنن حقایق و طوری که خودت میبینی نه طوری که واقعا. دارن اتفاق میفتن به روت میارن البته مشاور های خوب و باسواد نه این پیام نوریای کیلویی
بله همسایمون مشکل روانی داشت خانمش نمیدونست و خیلی کتک می خورد از شوهرش مشاور بهش گفت جونتو ببر فرار کن با اینکه یک دختر هم داشت دخترش پیش عمه ی مجردش و باباش موند الانم چند ساله دختره عروسی کرده
سلام خوبی من وکیل دادگستری هستم اگر امر حقوقی و خانواده و قضایی باشه درخدمتم
سلام من همسرم دوماه میخواد منو طلاق بده و دلیلش اینه که من نمیخوام زندگی کنم و دلم به این زندگی نیست ایشون گفتن میرم درخواست طلاق میدم ولی هنوز پیامی از ثنا برام نیومده و اینکه سه ماه دیگه موعد خونم تموم و اگه شوهرم درخواست طلاق نده تکلیف اثاثیه و خونه چیه و مهریه رو چطور میبرن درصورت درخواست طلاق از مرد ممنون میشم پاسخ بدید
بله همسایمون مشکل روانی داشت خانمش نمیدونست و خیلی کتک می خورد از شوهرش مشاور بهش گفت جونتو ببر فرار ...
میگم منم، بعضیاشون ک میبینن عمق فاجعه رو میگن. منم ب برادرهمسرم گفته بود مشاور. اونم یبچه داره. بهش گفته بود نگران بچه ام نباش اونم بزرگ میشه مثل بقیه.
اخرش با خودته انتخاب باخودته.نمیگن تا بعد اون شخص رو مقصر ندونی.ولی در کل یه استاد داشتم میگفت تو زندگی با همسرانتون هر چقد بد باشن تا جایی پیش برید که اگه خدایی نکرده جداشدی ده یازده سال بعدش نگید کاش بیشتر تلاش میکردم.یکی از اقوام خودش میگفت پسره معتاد بود و شکاک میگفت یازده سال به پای پسره موند و هر وقت بهش میگفت جدا شو میگفت میترسم چند سال دیگه پیشمون شم و بگم کاش بیشتر تلاشمو میکردم.خیلی فک کن که یعد پشیمون نشی