2777
2789

قبول نشم اره راهی ندارم

اگه پولش داری برو ازاد ولی من باید کار کنم که اجازش نمیدن برم شهر 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مدیریت دوس داشتم ادبیات عربی تهران بخونم ولی باتوجه به کنکور اردیبهشت و امتحانا..

بستگی ب خودت داره اگه تحمل اینکه پشت بمونی و یه رشته خوبی بری توصیه میکنم پشت بمونی ولی نه اگه حوصله نداری یا از نمراتت نامید شدی میخوای یه سال هدر ندی برو آزاد یا پیام نور دولتي هم دراومدی برو

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بستگی ب خودت داره اگه تحمل اینکه پشت بمونی و یه رشته خوبی بری توصیه میکنم پشت بمونی ولی نه اگه حوصله ...

نه حرفه ای بلدم نه تو حوزه خاصی استعداد و علاقه دارم

اگه برم آزاد بعد تو پیدا کردن کار به مشکل میخورم 

میخواستم برم دولتی تهران عربی بخونم هم تدریس کنم و هم ترجمه 

ولی از یه طرف نگرانم به هر کی میگم سال دیگه ۱۷ تا امتحان باید ترمیم بزنم ابروهاشو میده بالا

نه حرفه ای بلدم نه تو حوزه خاصی استعداد و علاقه دارماگه برم آزاد بعد تو پیدا کردن کار به مشکل میخورم ...

به دیگران چیکار داری هر کاری ک میدونی ب صلاحته رو بکن منم صرفا یه مشورتی دادم گلم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕