2777
2789

یه سالن گرفتیم برای جشن چون با اینکه فقط درجه ۱ هارو دعوت کردیم ۹۰ نفر شدن واقعا خونه نمیشد بعد برای شام من چلو میکس تدارک دیدم با نوشابه و سالاد برای پذیرایی هم شیرینی خشک با دو مدل شربت گرفتم و اینکه کیک هم داریم برای بعد شام حالا برای میوه مثلا میخوام زیاد هزینه نکنم که سنگین بشه ۳ مدل میوه کافیه به نظرتون اگه موز و خیار بزارم میوه سوم چی باشه؟ 

بعد مامانم میگه حالا که اینو برگزار کردیم یه دی جی هم بیاریم به نظرتون دی جی لازمه یا همون از طریق سیستم سالن و فلش موزیک بزاریم کفایت میکنه؟

میوه سوم سیب باشه بنظرم و اره ی بار نامزد میکنی دیجی بیاری شادتر و قشنگ تر میشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه سوم سیب باشه بنظرم و اره ی بار نامزد میکنی دیجی بیاری شادتر و قشنگ تر میشه

به همسرم میگم میگه سبب نباشه میوه فصل آخه مثلا میوه فصل مثلا زرد آلو یا گیلاسه یا گوجه سبز توت فرنگی اینا همشون با موز و خیار یه حالیه برای همین موندم 

به همسرم میگم میگه سبب نباشه میوه فصل آخه مثلا میوه فصل مثلا زرد آلو یا گیلاسه یا گوجه سبز توت فرنگی ...

بخوای زردالو و گیلاس اینا بدی ک خرجش زیادم میشه رسمی طورش فقط موز و خیار و سیب بوده میوه های انچنانی بدی بچه ها حیفشون میکنن حالا میتونی موز و خیار و زردالو بدی بجای سیب

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
الان پرتقال هست؟ با پرتقال چطوری میشه به نظرت؟

اگ‌ گیر اومد خوبه