2777
2789
عنوان

از من زخم خورده به شما نصیحت

694 بازدید | 29 پست

کسی که شکاک هست یه ریگی به کفشش هست. 

هیچ وقت به مرد جماعت اعتماد نکنید بی وفا تر از مرد وجود نداره. 

اگه یه دفعه ای شوهرتون مهربون شد و براتون همه کار کرد یا یهویی بی تفاوت و سرد شد سر و گوشش می‌جنبه

اگه اصرار داشت مسافرت یهویی تنها برین یا خونه مادر خواهرتون فرستادتون. قطعا میخواد واسه خودش مکان جور کنه. 

اگه زیادی از خودش تعریف میکنه که فلان زن یا دختر بهش پیشنهاد داده این قبول نکرده بدونین داره گوه میخوره. 

اگه گف مال دوستمه یا دوستم با گوشیم به دوس دخترش زنگیده برین بهش. 

اگه دوستاش آدمای هرزه و عوضی هستن قطعا شوهر شما از اونا بدتره فقط جلو تون نقش آدم خوبا رو بازی میکنه. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

تایید میکنم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق گرفتید؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اگه رفتین یه مهمونی یا دورهمی بعدش شوهرتون گف عزیزم تو از همه زیباتر بودی و فلان بدونین انقددد چشم چرونی کرده و سرتاپای زنا رو دید زده و الانم داره چرت میگه. 

اگه بیشتر وقتشو با رفیقاش مخصوصا مجرد میگذرونه قطعا داره زیر آبی میره. 

اگه از آدمای هرزه دفاع میکنه خودشم جزو اوناس

بقیه حرفات نمی‌دونم ولی این جملتو باید با طلا نوشت فکر میکنم هیچ زنی مثل من نتونه این جملتو درک کنه ...

خودمم تازه بهش رسیدم. یه عمر اشتباه کردم

همش راسته حقه درسته ولی چ میشه کرد

اصلا رو مرد حسابی باز نکنید. فقط و فقط خودتو دوس داشته باش. برا هدفات زندگی کن. 

من شمارو یادمه درمورد خیانت همسرتون تاپیک زده بودین. هنوز درست نشده ینی؟!

ادم خیانت کار دیگه عمرا درست نمیشه. 

مثله دستی میمونه که به دزدی عادت کرده. 

شما رو قبلا فکر میکنم سر همین موضوع باهاتون اختلاف نظر داشتم 

ضربه خوردین و سخت بوده قبول

ولی همه مردا مثل هم نیستن

اگه بگین همه مثل همن

حرف عجیب و بی منطقی بوده

حتی ده تا انگشت هم شبیه هم نیستن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

به حس ششم خودتون اعتماد داشته باشین. هیچ وقت دروغ نمیگه. اگه بهش شک دارین قطعا یه چیزی هست. 

اگه رفیقاش ازش جلوتون تعریف میکنن که چشم پاکه و فلانه دارن گوه میخورن. مردا همیشه پشت همن.