2777
2789
عنوان

برای ساک بیمارستان چیا بگیرم

125 بازدید | 25 پست

خانما میخانم برم خرید  برای بیمارستان چیا لازمه ونهایت تا یک ماهگی بچه. زیاد نمی‌خوام خرید کنم 

پتو دورپیچ واغوشی دارم. 

قنداق فرنگی هم بگیرم ؟

شهریور دنیا میاد

عزیزم 😍 بسلامتی 

چون هوا سرد میشه بگیر قنداق فرنگی رو 

شیشه شیر،  پستونک ، پوشک برا خودت و بچه ، ۴ دست لباس ،دستکش بچه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اهل بیرون رفتن هستی و تو پاییز اونجا سرده قنداق فرنگی بگیر چون کلا سه چهار میشه ازش استفاده کرد بعداً کوچیک میشه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اگر اهل بیرون رفتن هستی و تو پاییز اونجا سرده قنداق فرنگی بگیر چون کلا سه چهار میشه ازش استفاده کرد ...

زیاد بیرون نمی‌رم اگه هم برم تاخونه مادرم باماشینه. 

برای آوردنش از بیمارستان تو آغوشی راحته ؟

لباس چه سایزی صفر یا یک ؟

اگه بچه وزنش کمه صفر بگیر 

دختر من کوچولو بود، یک بزرگش بود

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

پوشک چند تا لازمه برا مادر و بچه؟

من یه پوشک از این بزرگا برا خودم و یک بسته مولفیکس از بدو تولد تا یک ماهگی برا دخترم بردم ، ۳ روز بیمارستان بودم 

یه موقع خدایی نکرده زردیه داشته باشه بیشتر بمونی ، خب از دارو خانه میخری پوشک رو