2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی

69 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من ماه گذشته آیودی رو برداشتم و اقدام کردم برای بارداری الان 10روز از موعدم گذشته وفقط صبح یه لک کوچیک دیدم. درضمن دوبارم آزمایش دادم روز 7 و9 تاخیر ولی منفی بود...... به نظرتون باردارم؟! الان باید چیکار کنم؟! خیلی گیجم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چون بعد از یه مدت طولانی اقدام داشتی احتمالا رحم داره خودشو آماده میکنه.منم بار اول که اقدام کردم ۹ روز تاخیر داشتم ولی باردار نبودم.

البته با توجه به لک بینیتون ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و دیر آزمایشتون مثبت بشه.

عزیزم چون بعد از یه مدت طولانی اقدام داشتی احتمالا رحم داره خودشو آماده میکنه.منم بار اول که اقدام ک ...

مرسی عزیزم که جواب دادی ینی دوباره چند روز آینده برم آزمایش به نظرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چون بعد از یه مدت طولانی اقدام داشتی احتمالا رحم داره خودشو آماده میکنه.منم بار اول که اقدام ک ...

شما بعد از چند وقت باردار شدین؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵ ماهی طول کشید.بارداری اولم بود.پوچ شد و سقط کردم.الان مجدد بعد یه دوره استراحت اقدامم.

من برای بچه دوم دارم اقدام میکنم ولی موقع پسرم اصن اینجوری نبودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40