2777
2789
شکست پی در پی توی کنکور دوری از خانواده نامزدی بهم خورده عدم اعتماد بنفس دو تا انصرافی از دانشگاه حر ...

اینا دلیلی نیست ک بخواد خودتو بکشی بعدشم این دنیا ما تباهه حداقل اون دنیامون خراب نشه 

بعد همه ما ی سری مشکلاتمون تو زندگیمون داریم همه خودکشی کنیم؟

من خودم یه وقت ها فکر میکنم بهش ولی ببین من یه وقت هایی تو زندگیم به یه جاهای خوبی میرسم که میگم اگه ...

خودمم دائم تو این چرخه ام 

بد و خوب 

ولی الان دیگ فک نکنم خوب شم کلا ناامید شدم از آینده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیه یا حتی چرا اما وقتی آدما توی یه دورانی از زندگیشون اینقدر ناامید میشن و سخت زندگی میکنن ...

کدوم خوشی کدوم وقتی بشدت درونگرا و بدبختی که رنج عشق یکطرفه و عذاب و با خانواده که از خودت بدترن زندگی میکنی کجاش خوش‌ی داره کجاششششش من هرکی بیاد پیشم حوصله ام سر میره کلا حرف زدن حرکت کردن همکار خسته کننده شده درد داره... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اینا دلیلی نیست ک بخواد خودتو بکشی بعدشم این دنیا ما تباهه حداقل اون دنیامون خراب نشه بعد همه ما ی س ...

من دیگه نمیتونم 

اگر تو زندگی من بودی می‌فهمیدی ک اگر خودکشی کنم ثواب میکنم 

خسته شدم واقعا من نمیتونم 

چند بار سر همین ک از ته دل خواستم بمیرم توی خواب تو حالتی رفتم ک روح داشت از بدنم جدا میشد و دست و پا میزدم برگردم ولی جدیدا اینجورری میشم تسلیمم و میگم کاش برم 

خودمم دائم تو این چرخه ام بد و خوب ولی الان دیگ فک نکنم خوب شم کلا ناامید شدم از آینده

ببین وقتی اینجوری ناامید میشی یه لحظه بهص زندگی اطرافیانت که زندگی افتضاح دارن فکر کن، والله بالله که طاقت دختر عموی من زیادههه ۲ سالگیش مادرشو از دست داد باباش زن بابا آورد زن باباش هر روزش کارش کتک زدن بود اونم کتک زدن بچه ۳ ۴ ساله کمی که بزرگ تر شد نوکری زن باباشو کرد کارای خونه رو خودش انجام میداد ، میگفتش که اگه دیر دیر انجام میداده یا کم کاری میکردهبا ترکه کتک میخورده ، در ضمن تا ۱۴ سالگیش فقط کلفتی زن باباشو کرد ، طولی نکشید که باباش در اثر سکته مغزی مرد همه مال و اموالشون به اسم زن باباش بود ،زن باباش همه رو بالا کشید رفت دختره یتیم شد

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

دخترعموم تک فرزنده تنهایی به تمام معنا، حالا تو میگی شکست پی در پی در راه کنکور اون چون یتیم شد دیگه حتی نتونست دیپلم بگیره ۱۷ سالگیش ازدواج کرد خدا روشکر شوهر خوبی داشت وقتی اومد به زندگیش گفتیم دیگه دختره خوشبخت شد ولی شوهرش یه روز که با همکاراش از جاده هروی برمیگشتن تصادف میکنه و از جاده می افته پایین از این شوهرشم یه بچه ۶ ساله میمونه براش و تو۲۳ سالگی بیوه میشه😢

بچه ۶ ساله رو میگیره ّغلش از طرفی هم فامیلا بعد اینکه با شوهرش ازدواج کرد ولش کردن چون با شوهرش مخالف بودن می دید کنار بچه نمیتونه کار کنه دیپلم که نداشت میرفت خونه ها رو آب و جارو میکرد ولی اجازه نمیدادن بچه رو ببره میبینه نمیتونه میره با یکی دیگه ازدواج میکنه ،مرد خوبی بود خوشبختانه بازم حس کردیم خوشبخت شده ولی مرده دیابت داشت دوران کرونا خیلی مراقب بودن سرما نخوره که شوهر دوم هم کرونا می گیره و میمیره

الان دخترعموی یتیم بیوه ی من مونده با یه پسر که خودش کار میکنه خودشم بزرگش میکنه ، هبچ وقت نشده بهش بگم که چقدررر دختر قوی ای هست ، شرایط تو بده شاید حس کنی خیلی بدبختی ولی بدبخت تر از تو هم خیلیاااا هستن که شرایط تو آرزوشونه باور کن مردم تو شرایط سخت دووم میارن مثالش همین دخترعموی من

🫤چه عجیب

عجیب نیست کسی که یتیم شده کتک خورده مهر پدر ندیده فامیلا هم قبول نکردن تو خونشون بچه ۱۴ ساله رو نگه دارن دیگه طبیعتا زود شوهر میکنه که فرار بکنه دیگع...

عجیب نیست کسی که یتیم شده کتک خورده مهر پدر ندیده فامیلا هم قبول نکردن تو خونشون بچه ۱۴ ساله رو نگه ...

اینکه کسیو نداره خیلی سخته خیلی

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱