2777
2789
درخواست بدم اونجا بگی ؟

خیلی نیاز دارم با یکی حرف بزنم 

مشاور هم دارم اما فقط دنبال پوله و اصلا حال دانش آموز مهم نیست براش 

مرکز مشاوره میترسم برم و راجب این چیزا حرف بزنم 

ب مامان همیشه میگم حالم خوبه 

جلوی دوستامم همیشه میخندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم تو سن ۱۸ تا ۲۰ خیلی دلش خود کشی میخاد وقتی بزرگتر میشین میگید مرسی که دووم آوردم ، من الان که به ...

من 22 سالمه 

هزار بار ب مرحله پذیرش رسیدم ولی قبول کن یه جاهایی آدم نمیتونه خودشو گول بزنه 

شکست پی در پی توی کنکور دوری از خانواده نامزدی بهم خورده عدم اعتماد بنفس دو تا انصرافی از دانشگاه حر ...

هبچ وقت برای موفقیت تو کنکور دیر نیست این فقط یه حرف انگیزشی نیست تو سنی نداری که بعضیا رو میشناسن دو تا رشته تو دانشگاه خوندن یا درست حسابی نخوندن اومدن ۳۰ ۴۰ سالگیشون دارن نهاییا رو میدن برا کنکور میخونن همزمان تو بیمارستان کار میکنن میخوان کنکور بدن پزکی یا دندان قبول بشن هیچی ندارن بعضیاشون حتی خانواده هم ندارن مامان و باباشون فوت شده ،کم نیار تو هیچی از اونا کمی نداری اونا دست دارن تو داری اونا پا دارن تو داااری، دارم میگم طرف کار میکنه مامان بابا نداره پشتوانه نداره هر چی پول از کارش در میاره خرج کتاب کنکور میکنه کم نیار برا هدفت تلاش کن

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

خیلی نیاز دارم با یکی حرف بزنم مشاور هم دارم اما فقط دنبال پوله و اصلا حال دانش آموز مهم نیست براش م ...

وااای از ابن لحاظ که شبیه منی

جلو همه نقش بازی میکنم😢

شکست پی در پی توی کنکور دوری از خانواده نامزدی بهم خورده عدم اعتماد بنفس دو تا انصرافی از دانشگاه حر ...

نامزدی به هم خورده که اصلااا مهم نیست وقتی موفق باشی خیلیا میان التماست میکنن میان دنبالت ولت نمیکنن قربون صدقت میرن تازه اول راهی خیلیا اصلا جونشو برات میدن ، اشکال نداره فدا سرت به هم خورده که به هم خورده موضوع مهمی نیست اصلا سینگل بمون ازدواج نکن ،خیلیا ازدواج اشتباه میکنن طلاق میگیرن بدبخت میشن چه کاریههه ازدواج نکردی هم نکردی

وااای از ابن لحاظ که شبیه منیجلو همه نقش بازی میکنم😢

خیلی بده 

وقتی با هیچکس احساس راحتی نکنی 

مامان تنها همراهه ک میگم گناه داره 

بهش بگم یه سردرد دارم شب تا صبح خوابش نمی‌بره

از اونجایی که عدم اعتماد به نفس دارم راجب این موضوع نمیتونم نظر بدم🙂

خیلی بده وقتی با هیچکس احساس راحتی نکنی مامان تنها همراهه ک میگم گناه داره بهش بگم یه سردرد دارم شب ...

آره واااقعا منم به خاطر همین پنهون کاری میکنم و گرنه دلیل دیگه نداره راستی رزگلو جانم پست هامو بخون شاید نظرت عوض شد

همه دیونه شدن منم همینطور 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نمیدونم چیه یا حتی چرا اما وقتی آدما توی یه دورانی از زندگیشون اینقدر ناامید میشن و سخت زندگی میکنن بعدش قرار یه زندگی قشنگ رو تجربه کنن همیشه برنامه ی خدا همین بوده که اولش کلی سختی میکشی کلی درد و رنج رو تحمل میکنی بعدش میرسی به اونجایی که همیشه بهش فکر میکردی سخته خیلی چون باید هر جوری که شده حتی با تموم وجودت حتی اونجایی که فکر کردی آخرشه با نفس آخرت بجنگی تا به خوشی برسی پس تو تا اینجاش اومدی تا این جاشو صبر کردی این بارم صبر کن و ببین خدا چطور برات میچینه.