2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

121 بازدید | 22 پست

سلام من این ماه رابطه محافظت نشده داشتم روز چهارده سیکلم و روز ۲۱ سیکل لکه بینی سه روزه شدم و قطع شد و الان پریودم هفت روزه عقب افتاده

اما از قبل موعد پریودم بی بی چک مدیکور زدم دو تاش هاله محو انداخت و یه روز بعد موعد هم ویور هاله واضح انداخت .فرداش ازمایشم منفی و زیر دو شد.فرداش بی بی چک زدم لاوین رز منفی شد نسبت به ویور.الان بعد یه هفته تاخیر بی بی چک مدیکور بازم هاله داره.

چرا نه رنگ میگیره و نه منفی میشه؟!

البته بگم موقع  لکه بینی کمی سرگیجه و بعد از اون چند روز سردرد داشتم و روز موعدم کمر درد شدییییید در حد نصف شدن کمرم داشتم و فرداش خوب شد و جز گرفتگی ملایم زیر شکم هیچی نبود 

الان یکی دو روزه کمی سینه درد و تکرر ادرار و تیر کشیدن تخمدان راست دارم و زیر دلم مدام گرفته اس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشم میاد توی سایتی که در مورد بارداری و نی نی دار شدنه اگه بنویسن مادرشوهرم فلانه و شوهرم خیانت کرده و ...همه میریزن اونجا و کسی در مورد بارداری سوال داره هیچکس جواب نمیده

دو روز دیگه باز ی آزمایش بده

عزیزم اینکه کلا بی بی چک ها پر رنگ نمیشن خب دلیلی بر عدم بارداری نیس؟!!

اگه بودم که پررنگ میشد.شما میشناسی کسی که اینطوری بوده و باردار بوده یا نبوده؟

عزیزم اینکه کلا بی بی چک ها پر رنگ نمیشن خب دلیلی بر عدم بارداری نیس؟!!اگه بودم که پررنگ میشد.شما می ...

ن ولی خودم دوبار باردار شدم دوبار سریع پررنگ شدن اما من برا هردو دوماه رو رد کرده بودم ک بیبی چک زدم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
ن ولی خودم دوبار باردار شدم دوبار سریع پررنگ شدن اما من برا هردو دوماه رو رد کرده بودم ک بیبی چک زدم

ماشاءالله چه صبری داری؟!

یعنی یه ماه پریودت عقب افتاد بعد بی بی چک زدی؟!

ماشاءالله چه صبری داری؟!یعنی یه ماه پریودت عقب افتاد بعد بی بی چک زدی؟!

خب تنبلی تخمدان داشتم همیشه دیر ب دیر پریود میشدم شک بارداری نمیکردم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خب تنبلی تخمدان داشتم همیشه دیر ب دیر پریود میشدم شک بارداری نمیکردم

اهان ممکن بود پریود نشی

خدا برات حفظشون کنه

اینطوری مثل شما خیلی حال میده ادم بفهمه بارداره.

خدا حاجت دلتو بده و برای برادرات کار مناسب و با درامد عالی پیدا بشه عزیزم ممنونم

اهان ممکن بود پریود نشیخدا برات حفظشون کنهاینطوری مثل شما خیلی حال میده ادم بفهمه بارداره.خدا حاجت د ...

مرسی عزیزم 

یکیشون سقط شد

عزیزم ناراحت شدمامیدوارم خدا جاشو برات با بهترین ها پر کنه و اون یکی بچه تو حفظ کنه

مرسی گلم

خودم سقطش کردم عذاب وجدان یکساله که ولم نمیکنه