2777
2789
عنوان

رفیق سم😐

75 بازدید | 7 پست

بچهاا من ی رفیقی داشتم خیلی باهم اوکی بودیم اون خیلی دوسم داشت حاضر بود هرچی بهش بگم انجام بده خب ولی خیلی سمهه همیشه پشتم بد میگه وپیش من بد هرکیو میگه من از این رفتارش خوشم نمیاد وازش فاصله گرفتم خیلی دورویس وغیرتیه یعنی نمیزاره من حتی به یکی بجز خودش سلام کنم اصلا یجوریهه بخداا احساس بدی بهم میده وجودش کلا دیگه ازش فاصله گرفتم وتصمیم گرفتم دیگه باهاش حرف نزنم

بعد سرجلسه امتحان اون صداشو ضبط میکنه وایرپاد میزاره تو امتحان تقلب میکنه ماکه میشینیم کل کتابو میخونیم کلی استرس این به همین راحتی مینویسه پامیشهه زورم اومد رفتم لو دادم گرفتنش کار خوبی کردم یانه؟ حس میکنم اخرش عذاب وجدان میگیرم😂

کاربر جدید نیستم حس ششم واو قدیمی اگه یادتونه🥲میشه برام سوره کوثر بخونی به عشقم برسم🥹🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو به رفیق سم داری من که همونم ندارم

من خیلی داشتم ک سرجنس مخالف منو ول کردن🙂

کاربر جدید نیستم حس ششم واو قدیمی اگه یادتونه🥲میشه برام سوره کوثر بخونی به عشقم برسم🥹🤍