2777
2789
عنوان

قرص رهاکین پونصدکی میخوره

910 بازدید | 17 پست

من چندسال رهاکین پونصدورسپریدون مخورم بشدت چاق شدم وزنم ۷۸شده وتازه فهمیدم بخاطراین دوقرص.

من وزنم نهایت هفتاد بود الان چاقیم روح روان برام نگذاشته ،عصبیم ،همش چاق پراشتها.بخداکلی قرص داروخوردم دارولاغری حتی زنجبیل هم خوردم بی فایده.بخداازچاقی خسته وبدتراون هیچ پودرودارولاغری بهم نمیسازه

من میخوردم 

چاق شدم سرخود ول کردم 

تو اینکارو نکن

به دکتر بگو چاقیت اذیتت میکنه 

شاید جایگزین کنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوردم چاق شدم سرخود ول کردم تو اینکارو نکنبه دکتر بگو چاقیت اذیتت میکنه شاید جایگزین کنه

اره منم خیلی پراشتهام هیچ جورم لاغرنمیشه فک نکنم جایگزین کنه آخه هرچی بهم نمیسازه

منم یه سالی برای میگرن میخوردم 

کلا منگم میکرد  جوری که پشت چراغ قرمز  هی بوق میزدن من گیج میزدم  همه عملکردام با تاخیر بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اره منم خیلی پراشتهام هیچ جورم لاغرنمیشه فک نکنم جایگزین کنه آخه هرچی بهم نمیسازه

من با سالم خواری و ترک شیرینجات و قند وشکر تونستم ۱۰ کیلو کم کنم 

غیرممکن ندون

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من چهارروز قندنمخورم امااینقداشتهام زیاده فک نکنم ناثیداشتع باشه

خب پس اشتهاتو یه کاری کن 

برا خودت تخم شربتی خیس کن آماده داشته باش 

قبل اینکه چیزی بخوری یه قاشق توی یه لیوان آب بریز بخور

شماهم رهاکین میخوردی؟من اشتهام زیاد ومخصوصااخرشب هوش پفک مکنم

اره ۵۰۰

روی نفست کار کن 

هوس هم کردی جلوی خودتو بگیر 

خب پس اشتهاتو یه کاری کن برا خودت تخم شربتی خیس کن آماده داشته باش قبل اینکه چیزی بخوری یه قاشق توی ...

اره واقعا هم یکمدت خوردم خوب بود همش دنبال قرص لاغریم همش مخام یک قرص باشه سریع لاغرم کنه فکنم از پارسال چهار میلیون پول دمنوش قرص دادم