2777
2789
عنوان

کسی راهی بلده واسه بارداری

331 بازدید | 31 پست

دیگه توان شو ندارم هر فامیل یک چیزی میگه خسته شدم 

یادمه قبلا هرکس باردار نمیشد مامانم میبردشون پیش یک دعا نویس ماه بعد حامله میشدن 😕

از پاییز تو اقدامم دکتر رفتم گفته مشکلی ندارین جفت مون سالمیم یکبار عمم تو تهران دکتر خوب پیدا کرده بود رفتم اونجا بازم بی تاثیر نمیدونم چیکار کنم دلم میخاست اختلاف سنی زیاد با بچم نداشته باشم ولی الان سنم داره میره همینجوری 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا زودی دامنت سبز بشه چند سالته؟

چند روز دیگه میرم ۲۴

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

عزیزم تا یک سال که اشکال نداره دکترم رفتی گفته مشکلی نداری بهش فکر نکن ذهنتو ازاد کن استرسم نداشته ...

نمیتونم هرماه منتظرم ولی بی فایدس

آی وی اف کنکاری که میخوای آخر کنی همون اول بکن

درسته علم پیشرفت کرده ولی همه که با آی وی اف باردار نشدن چرا من 💔

چند سالته وضعیت خواب و خورد و خوراکت چطوریه؟

۲۴ نرمال هستش

ازدیبهشت ۴۰ ساله شدم 

من ۳۹ سالگی خدا هدیه شو بهم داد پسرم ۶تیر میشه یکسال 

البته من در مجموع ۳۵تا ۳۶نجرد بودم

ازدواج اولم  ۳سال زندگی 

کردم

بیشتر و همیشه دختر مجرد وقتش دست خودش

تو لاک خودش

تو درس 

و از طرفی ازدواجی!

این زندگی مم دوسال خورده هست از عقدم ازدواجم اسفند ۱۴۰۱

شروع زیر یک سقف مرداد ۴۰۲

وبارداری م آبان پیارسال متوجه شد ادامه ماجرا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ازدیبهشت ۴۰ ساله شدم من ۳۹ سالگی خدا هدیه شو بهم داد پسرم ۶تیر میشه یکسال البته من در مجموع ۳۵تا ۳۶ن ...

خدا ببخشه بهت عزیزم ❤ 

ایشاله تن بچه ات سالم باشه همیشه

کدوم شهری؟

مشهد