2777
2789
نه سلامتو بهش گفته بود نکات فقط بخونه...شما دوازدهمی هستین یا پشت کنکوری؟

دوازدهم اما این سه سال قد چی بالا پایین رفتم مخصوصاً نهایی پارسال یه تجربه بزرگ برام بود برای همین امسال نمراتم با اینکه قابل قبول نیست ولی خییییلی پیشرفت کرده همین دینی من پارسال با خوندن یه کمک درسی کامل بزور ۱۵شدم فارسی هم که...البته احتمال پشت موندم هست ولی در کل حس میکنم تونستم قلق رو بدست بگیرم شکر خدا با این تجربه های اخیرم😂

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی نمراتت ۱۸میشن .این که عالیه مخصوصا اینکه ادبیات خیلی سخت بوده

اره ولی میشه پزشکی آورد اخه؟!چون کنکور اردیبهشت چندان چنگی به دل نمیزنه رو نهایی خیلی حساب باز کرده بودم البته برای تیر هم برنامه دارم ولی دیگه خیلی با درصدای اردیبهشت فرقی نمیکنه که 

اردیبهشت چیکار کردی تو چه رنجی زدی شیمی وزیستو

وای نپرسید روم نمیشه بگم (اول توجیه میکنم بعد میگم درصدام رو 🥺راستش من تو این سه سال کلاس تخصصی هارو رفتم و کم و بیش خونده بودم منتهی من تا قبل دی خوب میخوندم یسری اتفاق ها افتاد من مطلقا درس نخوندم و بعد از اردیبهشت استارت زدم و حقیقتا جمع بندی اصلا نتونستم بکنم فقط دوازدهم رو تند بستم برای همین انتظار زیادی هم نداشتم )شیمی متاسفانه ۱۵درصد🥴😂زیست هم ۱۰درصد واقعا فاجعه هست 

وای نپرسید روم نمیشه بگم (اول توجیه میکنم بعد میگم درصدام رو 🥺راستش من تو این سه سال کلاس تخصصی هار ...

اگه یکم پایت خوب باشه میتونی برسونی خودتو..ولی از نمره نهاییات معلومه زوم کرده بودی واسه نهاییا تا کنکور....دختر من پشت کنکوریه میخواست فقط واسه نهایی بخونه نزاشتمش چون درسته درصد نهایی بیشتره ولی کنکور تراز بالاتری میده ایشالله تیرتو بهتر میدی 

اگه یکم پایت خوب باشه میتونی برسونی خودتو..ولی از نمره نهاییات معلومه زوم کرده بودی واسه نهاییا تا ک ...

درسته نه دقیقا ولی من میگم چند ماه کلا تو خواب غفلت بودم وگرنه اگه دو سه ماه فقط زود شروع کرده بودم خیلی بهتر میشد 🥺😔خودم کردم ولی دیگه نمیخوام فکر کنم تا اخرین لحظه تلاش میکنم شد خداروشکر نشد دوباره انجام میدم شما هم ،هم برای من هم همه کنکوریا دعا کنید اراده اشون چند برابر بشه ان‌شاءالله دختر شما هم موفق بشه🥺💗

....با کلید آموزش پرورش حساب کردی؟

آره 

۱۸/۵دینی 

۱۷ادبیات

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)