2777
2789
عنوان

ماجرای بیست خیلی سبز یا بیست شو ماز

952 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ترمیمی هستم و امتحان فیزیک دارم چندروزدیگه بنظرتون کدوم کتاب رو بگیرم که هم نمره خوبی بگیرم هم بتونم کتابو توی این دوروز جمع کنم؟ماجرای بیست خیلی سبز یا بیست شو ماز؟؟

من بیست شو ماز رو نخوندم

اما برای فیزیک خودم همیشه از ماجرای بیست خیلی سبز استفاده می کنم، درسنامش خیلی روان و قابل فهم هستش

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیست شو ماز رو نخوندماما برای فیزیک خودم همیشه از ماجرای بیست خیلی سبز استفاده می کنم، درسنامش خی ...

مرسی ازپاسخگوییت بنظرت قابل تموم کردنه کتابش توی دوروز؟😂💔یکشنبه امتحانه و من فقط کنکوری خوندم فرمولای کتابو یادم رفته کلا

مرسی ازپاسخگوییت بنظرت قابل تموم کردنه کتابش توی دوروز؟😂💔یکشنبه امتحانه و من فقط کنکوری خوندم فرمو ...

سخته عزیزم ولی خب کار نشد داره

شروع کن به خوندن هر قدر تونستی بخون

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃