2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

169 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان ممنون میشم اگر کسی سطح زبانش خوبه و کار با بچه ها رو بلده رو بهم معرفی کنید 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید

خودم ی سال درس میدادم کیدز ولی بدم میومد استعفا دادم🚶‍♀️

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

چرا بدت میومد؟ یعنی دوست ندارید تدریس به کودکان رو ؟ 

آموزش زبان به کودکان از ۵ الی ۱۸سال  به صورت مجازی با متدی عالی  در صورت علاقمندی در خصوصی پیام بگذارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مدیریت مشکل داشتید یا با تدریس؟

چرا بدت میومد؟ یعنی دوست ندارید تدریس به کودکان رو ؟

نه انرژی زیادی میگیره منم ادم اروم و ساکتی ام سختمه البته من حضوری بودم.ساعتی چند شما میگیرید؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

با مدیریت مشکل داشتید یا با تدریس؟

نه مدیر اوکی بود.تدریس

مادرا هم زیادی مداخله گر بودن منم سنی نداشتم الان دو سال گذشته...

منم معلمم

هم مدرسه هم آکادمی های خصوصی 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
نه انرژی زیادی میگیره منم ادم اروم و ساکتی ام سختمه البته من حضوری بودم.ساعتی چند شما میگیرید؟

من خودم‌دنبال ی معلم  با انرژی هستم دلسوز و شاد کار با کودکان رو دوست داشته باشه 

من خودم‌دنبال ی معلم با انرژی هستم دلسوز و شاد کار با کودکان رو دوست داشته باشه

درسته

منم ttc کیدز دارم فلش کارت و کاردستی و انیمیشن اینا هم حتی هنوز نگه داشتم ولی فکر نکنم به دردم بخوره تدریس به بچه هارو دوس ندارم هرچند اون موقع ک درس میدادم همه تلاشمو میکردم و صد خودمو میذاشتم

منم معلممهم مدرسه هم آکادمی های خصوصی

پس فرصت تدریس ندارید 

درستهمنم ttc کیدز دارم فلش کارت و کاردستی و انیمیشن اینا هم حتی هنوز نگه داشتم ولی فکر نکنم به دردم ...

خیلی صبوری تجربه  و تکنیک می‌خواد تدریس به این سن 

پس فرصت تدریس ندارید

ینی چی

متوجه نمیشم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
ینی چیمتوجه نمیشم

فرمودید مدرسه تدریس میکنید پس وقتتون باید پر باشه برای پذیرش شاگرد و‌کلاس 

خیلی صبوری تجربه و تکنیک می‌خواد تدریس به این سن

دقیقا.صبرم زیاده ولی کنترل بچه ها اونم زیر 7 عذابه واقعا رسما انگار مبصری تا معلم

فرمودید مدرسه تدریس میکنید پس وقتتون باید پر باشه برای پذیرش شاگرد و‌کلاس

نه مدرسه صبح هست

الانم که تعطیله