nhfvbjgv مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 عنوان حسم ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 191 پست فقط یه سوال جواب میدم با تشکر 🥰 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 1404/03/01 | 17:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4205 نمی دونم عزیزم نمیتونم دقیق بگم برات همین یعنی هیچ حسی نیس؟ ممکنه چند روز دیگه حس داشته باشی عزیزم؟ اینم از شانس منه🥺 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 نمی توتم بگم دقیق عاشقته یانه ولی خب تا حدودی خوشش میاد ازت و یکمی سرده و همین دیگه شما هم بهتره عاق ... ماله قبولیمو بگو اسی من از اون میخوام بمیرم 🤣💔 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 14219 یکم باید بیشتر تلاش کنی مرسییییی میشه دعا کنی ب اون چیزی ک توی دلمه برسم؟😍
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 بهش نمیرسم اره همش درسته و یه سوال دیگه امسال قبول میشم این خیلی مهمه؟؟؟ این که قبول بشی دستت خودتت هست هر جی تلاش کنی نتیجه رو میبینی ولی اگه کاری نکنی نه قبول نمیشی من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 یعنی هیچ حسی نیس؟ ممکنه چند روز دیگه حس داشته باشی عزیزم؟ اینم از شانس منه🥺 اره بعدا بهم پیام بده ممکنه کار کنه گاهی اینجور میشه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
نگا۱۴ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 3632 میشه لطفا جواب منم بدی خیلی گیجمکسی که مدنظرم هست چه حسی به من داره؟ چی میشه بینمون؟برات ایه الکرسی میخونم
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 اسمم هستی علی برمیگرده؟ احتمالش کمه ولی شاید اخرش بیاد دیگهه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
نگا۱۴ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 3632 احتمالش کمه ولی شاید اخرش بیاد دیگهه عزیپمت جواب پست منم میدی
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 میشه لطفا جواب منم بدی خیلی گیجمکسی که مدنظرم هست چه حسی به من داره؟ چی میشه بینمون؟برات ایه الکرسی ... فعلا که هیچی ولی خب فیکه همش و ممکنه بعدا یکم بهتر بشه حسش ممنون 🌷 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 این که قبول بشی دستت خودتت هست هر جی تلاش کنی نتیجه رو میبینی ولی اگه کاری نکنی نه قبول نمیشی من تلاش کردم حست چی میگه آره یا نه (:: اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 رابطه که هر وقت دوست داشته باشی میتونی بری و لی آدم درستش مهمه که بری یه سوال جدی به ح نمیرسم...واقعا آدم سردیه چه شانسی دارم مت اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
پفک_نمکی_ام عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3157 مشخش نیستش خودشم کلا نمیدونن حالم بده😔 زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂