2777
2789
میفهممت قشنگمولی گذشتمیدونم سخته و حسرت دارهاصلا دوست ندارم مثبت کاذب باشم و بگم قوی باش و فلانآره، ...

من پشت کنکوری ام ناامید نشدم ولی پزشکی رو ممکنه سال دیگه بیارم آبجی نمره سلامت پارسالم ۱۵/۵ شده و اینکه امسال تلاش نکردم در طول سال فقط فرجه های امتحان خودمو کشتم اون قدر خوندم  :)💔

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من پشت کنکوری ام ناامید نشدم ولی پزشکی رو ممکنه سال دیگه بیارم آبجی نمره سلامت پارسالم ۱۵/۵ شده و ای ...

من سال سوممه و درکت می‌کنم

هیچی مثل پشت کنکوری بودن به آدم فشار نمیاره. خودتو سرزنش نکن به خاطر امسال، خب؟

مهم اینه هنوز داری تلاش می‌کنی. باورت میشه خیلیا همین الان جا زدن؟

من پارسال کنکورم تراز ۸۵۰۰ شد. سر نهایی‌ها بریده بودم. بعد امتحان دوم رها کردم و تراز نهاییم ۹۰۰۰ شد. همش با خودم میگم اگه ادامه می‌دادم و کم نمی‌آوردم و حداقل ده هزار می‌شدم، الان هنوز پشت میز ننشسته بودم و با گریه سلامت و فیزیک نمی‌خوندم :)

الانم وضع کنکورم واقعا معلوم نیست. بد مخمصه‌ای گیر افتادم.

و تو هم ناامید نشو. اگه فارسی و دینی رو اوکی دادی، سلامت هیچی حساب نمیشه عزیزم.

بقیه رو بچسب، بزن توی گوش تراز ده تا یازده هزار، یه تراز ۷۰۰۰ کنکور هم اگه بگیری، نزدیک ۸۵۰۰ الی ۹۰۰۰ میشی و تمومه کار...

ادامه بده قشنگم❤️❤️

نذار یه غم بقیه‌ی فرصتا رو بسوزونه

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من سال سوممه و درکت می‌کنمهیچی مثل پشت کنکوری بودن به آدم فشار نمیاره. خودتو سرزنش نکن به خاطر امسال ...

واقعا ممنونم ازت بابت این همه متن نوشتن :)🙂

من خواستم دیگه نرم ولی گفتم اگر الان نخونی بمونی پشت هم نمیخونی ؛ من در طول سال نخوندم درگیر رابطه ی سمی شدم کارم گریه و زاری :)💔

دغدغه های فکری زیادی داشتم یهو دوستام عوض شدن و...

حرف های اطرافیان و.. من گفتم امتحانات خرداد رو میرم تلاش خودمو میکنم الان دارم میخونم مثلا روزای قبل از امتحان ۱۴ ساعت میخونم تا تلاش کردن حداقل برای سال بعد رو یاد بگیرم تا یاد بگیرم چه جوری خودمو اولویت قرار بدم ؛)

و اینکه اگر پشت بمونم سریع امتحانات نهایی رو هر چی خوندم باز میخونم تا مرور بشه نمیزارم برای پاییز که بخواد فراموشم بشه :) من پارسال دوازدهم بودم گفتم حالا که قبول نمیشم ولش کن ولی امسال با اینکه می‌دونم سال دیگه نمراتم حذف میشه ادامه میدم ؛)

قلمچی هم زنگ زدم گفت معدلت بالا ببری شاید بتونی بورسیه شی :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(: