یه متنی خیلی وایرال شده بود که مثلا اینکه توی ۲۰ سالگی ازدواج کردی اوکی ولی مثلا برای ۳۰ ساله ها دیگه قیافه نگیر و اینا همین قضیه برعکسش برای من اتفاق افتاد یعنی توی ۲۰ سالگی آشنا شدیم بعد که توی ۲۲ سالگی نامزد کردم و دیگه همه فهمیدن و اینا از این قضیه هنوزم خجالت میکشم احساس میکنم بقیه دربارم فکر میکنن که چقدر معطل شوهر بود و اینا
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اتفاقا از نظر منی که شوهر گیرم نیومده ازدواج کردن هم یک دستاورد بزرگه تو زندگی شوهر کردن هم عرضه میخواد که یکی مثل من نداره حق دارن قیافه بگیرن اونا
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه. 💥 🌱 خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همهی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید
باز تو که خوبی من که چند ماه مونده بود هفده سالم کامل بشه ازدواج کردم بقیه چرا باید همچین فکری راجبت بکنن
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
بعد چیزی هم از گوشه کنار شنیدی یا فقط حس خودت بود برای اینکه من علاوه بر حس خودم از اینور اونور هم شنیدم که بچست و چه کار بدی ازدواج تو این سن و ازین حرفا
دستاورد برای هرکی متفاوتهیکی که متاهله میتونه دستاوردو تو درامد خوب یا بچه دار شدن و ساختن زندگی ببی ...
نه اصلا بحثم دستاورد یا افتخار کردن نکردن نبود حرفم خودم بودم که از اینکه چطوری قضاوت میشم میترسیدم چون اطرافیان من ازدواج کردن زود رو یه جور بی فرهنگی میدونن
بعد چیزی هم از گوشه کنار شنیدی یا فقط حس خودت بود برای اینکه من علاوه بر حس خودم از اینور اونور هم ش ...
برا منم کسی باور نمیکرد ازدواج کردم
بعد من همون اولم باردار شدم
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️