2777
2789
عنوان

بی محلی و کم توجهی پارتنر

330 بازدید | 22 پست

تا حالا شده پارتنرتون کسی که خیلی دوسش داشتید بدون هیچ دلیلی بهتون کم محلی بکنه و سرد بشه و با بی محلی هاش و جواب ندادناش از همه جا بدون هیچ توضیحی بره و راه های ارتباطی همه رو برتون ببنده ممکنه بخواد دوباره برگرده و اگه برگشت چه جوری باهاش رفتار کنیم البته من با شناختی که ازش دارم اصلا بر نمی گرده ولی قلبم درگیرشه چه جوری فراموشش کردین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن باش دوباره خیانت می‌کنه کسی که ذاتش خرابه

دوسال پیش با اکانت فیک رفیقم رفتم امتحان کردم رید تو همه چیز الان بعد دوسال بک زدیم همه چیز عوض شده حقیقتا ولی خب:)))

کارما آدرس همتونو داره:)

آخه همینجوری الکی الکی که نمیشه یهو بره مطمئنی اتفاقی نیوفتاده؟

بله اتفاقی نیفتاده بدون هیچ توضیحی بلاکم کرداونم از همه جا البته که اتفاقی افتاده که من ازش خبر ندارم اومدن کیس های جدید تو زندگیش که منو مخفی کنه که مثلا اونا نپرن 

یه استوری تو اینستا از خودش گذاشته بود که آرایشگرش که داره ریشش اصلاح می کنه میگه فلانی اسمش میگه همزمان چهارتا دختر ریختن سرش و همه چهار تاروحریفه چرا باید تو اینستا اینا رو بگه منم که بلاک کرده که نبینم دخترای دیگه چی اونا می پرن با این حرفاش آخه

بله اتفاقی نیفتاده بدون هیچ توضیحی بلاکم کرداونم از همه جا البته که اتفاقی افتاده که من ازش خبر ندار ...

چی بگم والا یعنی از این آدمای هوله؟ مجازی بودین یا حضوری؟ 

پارتنری که ۵ سال باهاش بودم همین الگوی رفتاریو داشت یه مدت غیب میشد بعد میومد توجه بیش از حد میکرد بعد از شیش ماه دوباره غیب میشد تا اخر یبار بعد از غیب شدنش دوستشو فرستاد گفت رابطه تمومه 

البته فهمیدم بیشتر وقتا که غیبش میزده سرش جای دیگ گرم بوده و فقط منو میخواسته نگه داره چون روم کنترل داشته و ازم ارامش و انرژی میگرفته همیییین

به اینا میگن شخصیت مرزی و خودشیفته نارسیسم فرار کن ازش اگرم برگشت قبولش نکن چون چندسال اسیرت میکنه وابستت میکنه نمیزاره بری ولی خودش یهو میره

دوسال پیش با اکانت فیک رفیقم رفتم امتحان کردم رید تو همه چیز الان بعد دوسال بک زدیم همه چیز عوض شده ...

وقتی بهم بی محلی می کرد اونم دوماه اصلا جواب پیامک نمی داد و هیچ خبری ازش نبود با پیج فیک بهش پیام دادم مثل بلبل همه سوالهارو جواب میداد حتی گفت میام شهرتون برای دیدنت😂 به منم گفته بود پیام نده یا کمتر بده حوصله جواب دادن ندارم و وقت ندارم و در نهایت خودم بهش گفتم منم خورد تو پرش که گول خورده و بهم گفت روباه مکار😂

پارتنری که ۵ سال باهاش بودم همین الگوی رفتاریو داشت یه مدت غیب میشد بعد میومد توجه بیش از حد میکرد ب ...

وابستم کرده بله غیب میشه و می‌ره و میاد دقیقا ولی خودش می گفت دم به تله نمیدم 

حضوری و هم شهری

خب نمیتونی بری سراغش و دلیلشو بپرسی؟ به نظر من اگه میبینی اینجوریه که تورو واسه دختر بازی ول میکنه واقعا ولش کن این فردا ازدواج کنید همش دنبال زنای دیگه س و اصلا نابودت میکنه

وابستم کرده بله غیب میشه و می‌ره و میاد دقیقا ولی خودش می گفت دم به تله نمیدم

دختر خوب خواهرانه بهت میگم جدا شو لطفا بخاطر خودت بخاطر ایندت بخاطر فرصتای خوبت که از دست نرن 

معمولا بعد از جدایی ازین ادما باید یکسال سینگل بمونی تا بازی روانی که باهات کرده پاک بشه بخدا این دردو من ۵ سال زندگی کردم و تازه نجات پیدا کردم الان که میرم تراپی تازه فهمیدم چه بازی های پنهانی کرده برای نگهداشتن من خیلی دلم میخواد برگردم عقب و گولشو نخورم خیلی واقعی ادعای عاشقی میکرد برام هرکاری میکرد بارها هم گفت میام میگیرمت ولی یجوری رفت انگار که هیجوقت براش مهم نبودم

خب نمیتونی بری سراغش و دلیلشو بپرسی؟ به نظر من اگه میبینی اینجوریه که تورو واسه دختر بازی ول میکنه و ...

نمیشه کسی از رابطمون خبر نداره عصبانی میشه کسی که از همه جا هم بلاک کرده یعنی رابطه رو تموم کرده پسر خالش گفت تنوع طلبه گفت بهش نگو که دعوام می‌کنه همینو گفت و پسرخالشم منو بلاک کرد نمی‌دونم راست گفت یا دروغ یا پسره بهش گفته بود که دل من بشکنه