2777
2789
عنوان

خانمای گیلانی

168 بازدید | 28 پست

سلام،بچه های گیلانی من میخوام بیام گیلان،نمیدونم مسافت این شهرا چقدر؛اول کدومو برم؟(شفت؛رامسر؛لاهیجان؛ماسال؛انزلی؛قلعه رودخان؛ساحل گیسوم).واینکه کدون ازاین ارزش دیدن داره؛من ۲ تا بچه هم دارم همراهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلعه رودخان پیاده روی زیاد داره اگه بچه داری نمیتونن بیان 

یه سری از شهرها شرقن یه سری غرب برنامه بلد یا نشان رو نصب کن بزن فاصله هاشونو ببین 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

فاصله تقریبی شهرها از رشت (به کیلومتر):

• شفت: حدود 25 کیلومتر
  • انزلی: حدود 40 کیلومتر
  • لاهیجان: حدود 45 کیلومتر
  • قلعه رودخان: حدود 50 کیلومتر (نزدیک فومن)
  • ماسال: حدود 60 کیلومتر
  • ساحل گیسوم: حدود 90 کیلومتر (نزدیک تالش)
  • رامسر: حدود 160 کیلومتر

کدام شهرها برای سفر با کودکان مناسب‌تر هستند؟

• انزلی: ساحل انزلی، آکواریوم، تالاب انزلی با قایق‌سواری
  • لاهیجان: تله‌کابین، بام لاهیجان، استخر لاهیجان
  • رامسر: تله‌کابین رامسر، ساحل، پارک‌های جنگلی
  • ساحل گیسوم: فضای مناسب برای بازی کودکان در ساحل
وای الان گرم دختر شرجی هستش

الان استثنائا هوا خیلی خوبه ما ظهر رسیدیم پنجره هارو باز کردیم شوهرم که گرماییه سردش شد بست 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

کدام شهرها برای سفر با کودکان مناسب‌تر هستند؟

• انزلی: ساحل انزلی، آکواریوم، تالاب انزلی با قایق‌سواری
  • لاهیجان: تله‌کابین، بام لاهیجان، استخر لاهیجان
  • رامسر: تله‌کابین رامسر، ساحل، پارک‌های جنگلی
  • ساحل گیسوم: فضای مناسب برای بازی کودکان در ساحل

کدام شهرها ارزش دیدن دارند؟

• ماسال: طبیعت بکر و ییلاقات زیبا (اگر به طبیعت‌گردی علاقه دارید)
  • قلعه رودخان: قلعه تاریخی با معماری بی‌نظیر (البته مسیر پیاده‌روی نسبتاً طولانی دارد)
  • شفت: طبیعت زیبا و آرامش‌بخش
الان استثنائا هوا خیلی خوبه ما ظهر رسیدیم پنجره هارو باز کردیم شوهرم که گرماییه سردش شد بست

به نظرتون کجاها خوبه بریم؟؟کجا خونه بگیریم؟مثلا ظهر برسیم گیلان همونجا خونه بگیریم؟؟