رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4844 عنوان افزایش قد بچه 130 بازدید | 18 پست سلام دوست جونیاپسرم ۸ سالشه نسبت ب هم سناش یکم کوتاهه ولی دکتر بردم گفت نرماله و مشکلی نداره دوست دارم بیشتر قد بکشه چی بهش بدم چه شربت تقویتی باعث افزایش قد میشه ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰 1404/03/01 | 16:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 یجور واکسن برا قدهست قبل بلوغ میزنن . شربت هم استوئوکر بده بارفیکس بزنه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59768 بادام درختی بده جعفری خام بده گوشت گوسفندی زیاد بده سنجد بده اول باید تپلش کنی تا قد بکشه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
غرق_در_نیل عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 3718 انجیر خشک و فندق و گردو حتما بهش بدهنگران نباش بعضی بچه ها تو نوجوونی قد میکشنپسردایی منم خیلی کوتاه بود تو ۱۶ ۱۷ سالگی یهو قد کشید غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
fatemeehhbano عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 11353 هرشب شیر و سنجد و عسل بده بخوره... ورزشایی مثل والیبال و بسکتبالم خوبن... میشه یه صلوات مهمونمکنی؟؟
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4844 چقدرِ قدش؟ 124 ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4844 سانستول زینک دار سانستول امگا 3 دادم همین دوسه روز پیش تموم شد.زینک بگیرم بعدش؟ ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4844 بادام درختی بده جعفری خام بده گوشت گوسفندی زیاد بده سنجد بده اول باید تپلش کنی تا قد بکشه از اینا ک گفتی فقط بادوم میخوره بقیه رو دوست نداره نمیخوره...بزور شربت اشتها وزنش الان نرماله ،ولی همونارو قطع کنم اشتهاش کم میشه و وزنش میاد پایین ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
۳۳۶۳ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2001 سانستول امگا 3 دادم همین دوسه روز پیش تموم شد.زینک بگیرم بعدش؟ آره سانستول همه مدل داره دیگه آهن دار زینک دار و ...من زینک دار میدم و قدش خوبه