2777
2789
عنوان

بیاااید

55 بازدید | 7 پست

ی کیک دو کیلویی چند در میاد ب نظرتون با فیلینگ موز و گردو و شکلات؟! 

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فوندانت ۴۵۰ تومنه

با فوندات اینا شد 680😐😂

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

اخه من دوس دارم پر ملات باشه

الهی😂🥹

معلومه کیک دوستیا

معلومه چاقم؟(:

ن بابااااااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز