2777
2789

یا 

دوستش داشته باشین و اون ازت متنفر باشه/قلبتون رو بشکونه؟

من نزدیکترین کسام اینجوری باهام کرد💔

شده حس کنید تو دنیا شما رو هیچکس نمیخواد و اضافه اید ؟ حتی احساس کنید خدا هم شمارو دیگه نخواد❤️‍🩹🫂 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد اویزون کسی نباشید ک حس کنید واسه کسی اضافه اید

آویزون کسی نیستم 

تنهام 

حتی تو خانوادم هم غریبه‌م

آره محل کار قبلیم بخاطر درگیری با یه نفر ک از دوستای رئیس اونجا بود رئیسش باهام چپ افتاد تمام دوستا و همکارام ک سالها بود باهم بودیم بخاطر اون باهام بد شدن فقط و فقط یخاطر چاپلوسی یعنی اخرایی ک اونجا بودم نفس کشیدن برام سخت بود از اونهمه فتنه و دورویی

من از بچگی اینجوری بود رفتارم اگه کسی یه اشتباهی کرد دیگه نمیبخشمش چون من هیچ وقت بدیه کسیو نخواستم ولی دوبار بخاطر یکی بخشیدم ولی کینه شو داشتم بخاطر حرفش زخم معده درد گرفته بودم گفتن ببخش بخشیدم باز همون گوعی بود که بود بعصی وقتا بایدبدونی هیچ کسی ارزش بخشیدن نداره 

آره محل کار قبلیم بخاطر درگیری با یه نفر ک از دوستای رئیس اونجا بود رئیسش باهام چپ افتاد تمام دوستا ...

همه طرف منفعت‌ن ن حق:)

بهم بدجور ثابت شده ...