2777
2789
چه کشوری؟

آمریکا

خیلی دوس دارم نیویورک از نزدیک ببینم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کربلا میخوام تاحالا نرفتم

ان شاالله به زودی زود قسمتت بشه بری ماروهم دعا کنی عزیزم  ، کربلا تا نرفتی فقط دلت میخواد که بری ولی وقتی یبار بری دیگه برای رفتن بال بال میزنی که بری یعنی حاضری هرجوری هست هر سختی داره تحمل کنی فقط بری ،دقیقا مصداق از نخورده بگیر به خورده بده هست 😭😭😭

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
واییی چه آرامش بخش صدای موجم بیاد یه آتیشم روشن کنی

دقیقا:)

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ان شاالله به زودی زود قسمتت بشه بری ماروهم دعا کنی عزیزم ، کربلا تا نرفتی فقط دلت میخواد که بری ولی ...

آره یکی از فامیلامون یبار رفت دیگه الان هر سال میره هیچ جا نمیرن فقط کربلا میرن

آره یکی از فامیلامون یبار رفت دیگه الان هر سال میره هیچ جا نمیرن فقط کربلا میرن

ان شاالله امسال زائر اولی باشی 🤲🤲🤲

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم انشالله قسمتت شهه...من مشهدم هر چی از آقا میخوای بگو تا بهش بگم

وای الهی خدا از زبونت بشنوه:) 

تروخدارفتی حرم به یادم باش

بگوتنهاپناه من توی زندگی تویی

فراموشم نکن که بی پناه شم

برای کنکورمم دعاکن قبول شم

خاهش میکنم یادت نره لطفا🥲❤

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792