2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو

59 بازدید | 4 پست

می‌خوام شوید پلو درست کنم

شوید تازه دارم 

موقعی که می‌خوام برنج رو آبکش کنم سبزی رو به آب برنج اضافه کنم؟ تن ماهی رو هم بعد اینکه برنج آبکش رو ریختم تو قابلمه اضافه کنم هم بزنم؟؟؟؟ یک تن ماهی برای دو پیمانه و نیم برنج بسع؟

شوید رو من لابلای برنج میزنم میتونی آخرای آبکش اضافه کنید 

ماهی رو هم جدا میزارم 

بله کافیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله یه تن بسه 

نه تن رو بذار 20مین جدا بجوشه.  برنجت که دم کشید قاطی کن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تن ماهی واسه آخر کاره، همون موقع که قراره دم بکشه لایه لایه اضافه کن یا، روی برنج بعدا قاطی کن

اما سبزی می تونی بعد آبکش کردن لایه لایه بریزی، 

یکی دو دقیقه قبل آبکش کردن اضافه کنی 

اگر دوست داری پیاز تفت بده با زرد چوبه، ماهی بهش اضافه کن، بزارش کنار 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

برنج دون تر بردار یه لایه برنج بریز یه لایه شوید و یه حبه سیر و یکم دارچین  لایه لایه ادامه بده

تن ماهی رو لازم نیست اضافه کنی 

یه پیاز سرخ کن روغن تن ماهی بکیر اضافه کن سر قاشق زردچوبه نمک فلفل و بکم شوید هیلی کم بریز روش با سر قاشق رب