2777
2789
عنوان

شوهرم

182 بازدید | 18 پست

با شوهرم دعوا کردیم سر مادرش 

منو زد   دوبار زد تو دهنم تو پام  منم هر از دهنم در اومد گفتم داشتم خفه میشدم ب خاطر اونا منو بزنه  خلاصه 

اومد تو اتاق گفت اصلا دیگه من نمیخوامت برو خونه بابات خونه بابام ی شهر دیگست بعدم  برم خونه بابام دیگه تمومه 

نمیدونم چیکار کنم داشت برام اسنپ میگرفت خودم زدم بیرون ن پول دارم ن جا تو ی شهر تنها  

ن میتونم برگردم چیکار کنم 😭😭😭😭😭

بنظرت حق با کدومتون بوده؟

اگه فکر میکنی عاقل میشه میاد دنبالت برو خونه بابات

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت حق با کدومتون بوده؟اگه فکر میکنی عاقل میشه میاد دنبالت برو خونه بابات

خونه بابام برم همه چیز تموم میشه  بش گفته بودم من ی روزی برم خونه بابام دیگع نمیام 

اشتباه محضه که بعد دعوا بزنی بیرون اولا که یه کم بعد آروم میشید پشیمون میشید ثانیا اگه خدایی نکرده مسئله جدی باشه و بخوای زبونم لال جدا بشی تودادگاه میگه خودش خونه رو ترک کرده و کلی به ضرره شماست

خونه بابام برم همه چیز تموم میشه بش گفته بودم من ی روزی برم خونه بابام دیگع نمیام

حالا توام یچی گفتی دیه

اونم یچی گفت ولش کن

اگه دعواتون الکی بوده برو خونه بابات خیابون نمون.چندساعت دیگه هوا تاریک میشه میخوای چیکار کنی؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اشتباه محضه که بعد دعوا بزنی بیرون اولا که یه کم بعد آروم میشید پشیمون میشید ثانیا اگه خدایی نکرده م ...

داشت برام اسنپ میگرفت منو بفرسته خونه بابام غرورم داشت له میشد نمیدونستم باید چیکار کنم