2777
2789
عنوان

الان میمیرم😩🍃💖

1089 بازدید | 77 پست

امروز مامانم اومده بود خونمون که مراقب گربه هام و دخترم باشه

دخترم شبر میخوره هنوز یکساله اش نشده

من امروز مجبور بودم برم شرکت حدود نیم ساعت پیش رسیدم

اومده خونه دیدم قیافه گربه هام یجوریه

گربه دومی ام که موهاش بلند و فره پف کرده بود اصن شبیه جوجه تیغی شده بود 

از مامانم پرسیدم چرا اینشکلی شدن 

گفت که تابستونه دیدم گرمشونه بردمشون حموم😐

وای دارم میمیرم 

رفته توی کوش گربه سومی ام رو با صابون و آب شسته بعدش هم با کوش پاکن پاک کرده میگه طفلی ببین چقدر تمیز شده

رفته با شامپو شوهرم این ها رو شسته نه با شامپو خودشون

بعدش هم براشون سشوار گرفتعععع😩😩

الان من چیکار کنم مریض نشن به وقت🥲

من این ها رو آنقدر با ناز حموم میکنم که😭😭

وایییی خوبه براشون کیسه نکشیده😂😩

شوهرم نگاهشون میکنه میگه شبیه جوجه شدن😂 میگه ببین چقدر مامانت خوب شسته دیگه نمیدونه مامانم چجوری این ها رو شسته😩😩

وایییییی الان چیکار کنم؟؟؟؟

بچه هام مریض نشن😩

تو خونه ای که بچه نوزاد داری سه تا گربه داری؟ مریض میشه خب بچه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وقتی پت دست کسی میسپری توضیح کامل باید براشون بدی چون اشنایی ندارن و ممکنه به روش خودشون عمل کنن

حالام به وضعیت دفع و اشتها و موریزیشون توجه کن اگر تغییر محسوسی دیدی ببر دامپزشکشون ویزیت کنه 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ماگذراندیم .......

تو خونه ای که بچه نوزاد داری سه تا گربه داری؟ مریض میشه خب بچه

نه عزیزم اصلا 

من حتی اسم دارم ولی یدونه سرفه هم نمیکنم بخاطر این ها

همه میگفتن ناباروری میاره و اینا ولی من حامله شدم❤️

وقتی پت دست کسی میسپری توضیح کامل باید براشون بدی چون اشنایی ندارن و ممکنه به روش خودشون عمل کننحالا ...

وای خدا من اصلا نمیدونم چرا این عا رو برده حموم😭

فعلا که هیچی شون نیست خدارشکر🥲

ولی بوی خوبی گرفتن😂😩

نه عزیزم اصلا من حتی اسم دارم ولی یدونه سرفه هم نمیکنم بخاطر این هاهمه میگفتن ناباروری میاره و اینا ...

برای آسم هم که خیلی بده دیشب توی 1001 متخصص ریه داشت میگفت . امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
واقعا چجوری حیوون تو خونه نگه میدارین،چجوری از موهاشون که میریزه چندشتون نمیشه،نمیترسین مریضی بگیرین

عزیزم من عاشقشونم میمیرم براشون

اولین نینی های منن🥹❤️

موهاشون هم خیلی کم میریزه خیلی کم💖