سوخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 129 عنوان دیگه کارم تمومه فک نکنم نجات پیداکنم 176 بازدید | 6 پست دیگه همه چی تموم شد تموم ارزوهام همه تلاشام همش ب باد رفت چرا خدا منو ندید؟چرا همه زجرایی ک کشیدم اون همه عذابو ندید؟دیگه هیچی واسه از دست دادن ندارم دیگه دلیلی برای موندن ندارم خدایا من نمیخواستم بمیرما تو منو کشتی کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم. 1404/03/01 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2211 اره چ رشته ای هستی عزیزم روزی چند ساعت مفید خوندیپشتیبان گرفتی!!پسر خاله من چهارسال خوندپشت کنکور تجربی بود
سوخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 129 چ رشته ای هستی عزیزم روزی چند ساعت مفید خوندیپشتیبان گرفتی!!پسر خاله من چهارسال خوندپشت کنکور تجربی ... من از کلاس نهم شروع کردم دهم یکم شل کردم دوباره یازدهم جدی تر شروع کردم همه استادام میگفتن زیر 500 میشی ولی.... دیگه امیدی ندارم خدا نخواست کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم.
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2211 من از کلاس نهم شروع کردم دهم یکم شل کردم دوباره یازدهم جدی تر شروع کردم همه استادام میگفتن زیر 500 م ... والا خیلی زود جا زدیمن یکسال تمام کتابخونه رفتم ۷صبح تا ۷ شبغذای سرد خوردماب خالیولی قلم چی ثبت نام بودم ک یرگ برنده ام بودتا دولتی اوردمهنر بودم تجربی ک بیشتر کار داره
سوخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 129 والا خیلی زود جا زدیمن یکسال تمام کتابخونه رفتم ۷صبح تا ۷ شبغذای سرد خوردماب خالیولی قلم چی ثبت نام ... امیدوارم موفق باشی کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم.