2777
2789
عنوان

بعدiui

57 بازدید | 2 پست

سلام دوستان عزیزم .چهار روز قبل iuiکردم الان علائم پریودی بعلاوه درد پهلو  سمت کلیه دارم کسایی که تجربه دارن میشه بگین درد پهلو از سرماست یا عوارض دارویی .چون امیدی به بارداری نیست

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔
این دردها هنگام آی یو آی طبیعیه تا میتونی استراحت کن و مراقبت کن امیدوارم نتیجه بگیریتعیین جنسیت هم ...

نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم .واسه بارداری دومم .اولی طبیعی بود .آره دو روزه یکم استراحتمو کم کردم

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید