2777
2789
عنوان

من چرا در هیچ موردی نظری ندارم🗿

74 بازدید | 8 پست

تو جمع فامیل یا همکلاسیا میخوام تو بحث شرکت کنم

هیچی به ذهنم نمیرسه! کلا مردم یه برنامه میبینن راجع به ادما کلی نظر میدن من نظری ندارم

چیکار کنم نظر داشته باشم

فک کنم علت اینکه کلا یدونه دوست دارم همینه🗿

منم همینم کلا ساکتم حرفم داشته باشم نمیزنم😂البته توی جمع دوست و رفیقام فرق میکنم ولی بین اونا هم باز بعد ی مدت انرژیم تموم میشه

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

درونگرایی 

منم همینم کلا فقط میتونم احوال پرسی کنم در حد چند دقیقه با یکی صحبت کنم دیگه چیزی ب ذهنم نمیرشه برعکس خواهرم که حتی ساعتها میتونه بایه غریبه تو مطب دکتر یا ایستگاه اتوبوس صحبت کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب زیاد بخون 

پادکست خوب گوش بده

اطلاعاتت بالا میره گل

منم اکثرا همینم

و خیلی بدم میاد از ادمایی که تو هر چیزی که بلد نیستن هم نظر میدن

گفتن نمیدونم خیلی با شرافت تره

تا ادم در مورد هرررررچیزی اظهار نظر کنه و خودش و عقل کل بدونه

من فقط تو چیزایی ک بلدم و مطمئنم نظر میدم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
درونگرایی منم همینم کلا فقط میتونم احوال پرسی کنم در حد چند دقیقه با یکی صحبت کنم دیگه چیزی ب ذهنم ن ...

تعریف درونگرایی این نیس

درونگرا ها از تنهایی لذت میبرن من حالم از تنها یجا بودن بهم میخوره 

کتاب زیاد بخون پادکست خوب گوش بدهاطلاعاتت بالا میره گلمنم اکثرا همینمو خیلی بدم میاد از ادمایی که تو ...

دقیقاااا خیلی هم ضایع میشن🤣

یبار زنگ عربی بود بعد داشتم حرف میزدم با معلم

از کلمه ی فلاسک استفاده کردم

یهو یه اکیییپ زدن زیر خنده گفتم چتونه در حالی که داشتن غش میکردن گفتن به فلاکس گفتی فلاسسسک؟ با این حالت😏

بعد معلم و چن نفر دیگه گفتن فلاسک درسته ساکت شدن🗿

تعریف درونگرایی این نیسدرونگرا ها از تنهایی لذت میبرن من حالم از تنها یجا بودن بهم میخوره

بلع از تنهایی لذت میبرن اما نه اینکه کلا نخوان هیچوقت تو جمع یا حتی بین چند نفر باشن 

من تنهایی رو دوسدارم اما گاهیم دوسدارم برم تو جمع ولی بعد از چند ساعت دوسدارم باز برگردم خونه 

اگه شما کلا از تنهایی متنفری و فقط جمع و شلوغی و بین ادما بودنو میخوای پس غیر اجتماعی یا کم حرفید 

برو کلاس ثبتنام کن مثلا کلاسای کتابخوانی یا فن بیان 

تا راحت بتونی صحبت کنی