2777
2789

لیسانس ی چیز فوق العاده الکی و چرت به اسم علوم آزمایشگاهی دامپزشکی خوندم

اگر توی ایران ارشد بگیرم وارد فیلد انسانی میشم و خوبه

ارشد هم میتونم انگل شناسی ویروس شناسی اینجور چیزا بگیرم 

نمی‌دونم ارشد بگیرم یا از اول کنکور بدم .. آخه هر چی فکر میکنم به هیچ رشته ای علاقه ندارم .. همین رشته خودم و محیط آزمایشگاه دوست دارم 

حالا همین ارشد رو اگر بخوام خارج از کشور بگیرم توی رشته های بهتری میتونم تحصیل کنم مثلا علوم آزمایشگاهی انسانی ... دامپزشکی.... بهداشت 

در حالی ک توی ایران فقط میتونم انگل شناسی یا ویروس شناسی و اینجور چیزا 

خانواده ام وضع مالیشون خوبه و همه جوره حمایتم می‌کنن زبان انگلیسیم عالیه چندین ساله کلاس میرم و...

ولی برای مهاجرت باید دوسال صبر کنم خونم ساخته بشه ک بعد بتونم بفروشم خرج مهاجرتم کنم 

توی این دوسال نمیدانم چیکار کنم ارشد بگیرم بعد برای دکترا مهاجرت کنم؟ ک یکم کار سخت میشه 

اگر هم ک نه کلا برای ارشد مهاجرت کنم پی توی این دوسال یا چند سالی ک ایرانم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این چندسال زندگی کن

والا برو سفر برو تفریح حالشو ببر

هیچی مثل خانواده ی پولدار نمیشه، ملت خودشونو میکشن که یکم پول بیاد دستشون زندگی کنن تو که پول رو داری برو عشق و حال کن😍

...

من اهل مهاجرت نیستم، من بودم خونه ام رو که میساختم میدادم اجاره و خودمم کنکور میدادم میرفتم دندون پزشکی و کنارش مشاور کنکوری چیزی

یا شغل آزاد راه مینداختم با پول فروش خونه و یکی رو میزاشتم  به جام کار کنه

کلا شرایط خوبی داری و همینجا میتونی بیشتر موفق بشی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

تو این دو سال یه شغلی پیدا کن باهاش سعی کن بیشترشو سکه یا طلا آبشده بخری بعد وقتی خواستی بری بفروششون احتمال زیاد تا دوسال دیگه طلا خیلی خیلی بیشتر از این روز میشه کی فکرشو میکرد سال 1402 طلا گرمی 2.500.000 تومان باشه الان 6.500.000 هست عید تا 8.000.000 میلیونم رفت و ردم کرد ولی اومد پایین بخاطر مذاکرات فک کنم باز خودت بهترین تصمیمی رو که میدونی بگیر 

من اهل مهاجرت نیستم، من بودم خونه ام رو که میساختم میدادم اجاره و خودمم کنکور میدادم میرفتم دندون پز ...

مغزم نمی‌کشه واسه دندون و کنکور و ریاضی و فیزیک

به زور دیپلم تجربی گرفتم 

کشش ندارم خنگم

مغزم نمی‌کشه واسه دندون و کنکور و ریاضی و فیزیکبه زور دیپلم تجربی گرفتم کشش ندارم خنگم

ای بابا😂

خب فکر کردم دوست داری، میتونی به شغل آزاد هم فکر کنی 

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز