2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم با یکی دوست شده

171 بازدید | 10 پست

من یه خواهر شوهر ۱۷ ساله دارم 

فوق العاده دختر مهربون و خوبیه و خیلی باهم خوبیم مثل دوتا خواهر 

دیشب رفته کافه و با باریستا اونجا دوست شده 

از دیشب از فکر و خیال درنمیام

از طرفی همین چندروز شوهرم بهم گفت اگه بفهمم چیزی میدونی و به من نمیگی برات بد میشه هااا

منم گفتم نه بابا 

حالا میخوام خیلی دوستانه به خواهرشوهرم بگم این کارارو نکنه 

اصلا هم قصد ندارم به شوهرم حرفی بزنم 

ولی دلم نمیخواد یهو از یه جایی بفهمن چون شهرمون کوچیکه دوست ندارم تو چشم مامان باباش خراب بشه 

از طرفی میدونم این رابطه ها تهش چیه واقعا هیچی نداره غیر از استرس و داغون شدن طرف اونم وقتی که میدونم خواهرشوهرم چقدر روحیه خساسی داره

البته اینم بگم قبلا شوهرم خیلی منو تو دوران دوستی اذیت کرد اصلا منو تبدیل کرد به یه ادم عصبی و بداخلاق از بس بد رفتاری کرد  دلم نمیخواد خواهرشوهرم این چیزارو تجربه کنه🥲 

به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دخالت نکن

کلا هیچکاری نکن چون اول آخر تو خراب میشی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که بهش فکر میکنم چقدر من داغون شدم اونموقعا بغضم میگیره از درسم و کار و زندگیم افتادم 

گاهی وقتا یه اشتباه باعث‌میشه نتونی چیزیو جبران کنی و دلم نمیخواد اون این چیزارو تجربه کنه

اوخی چی مهربونی🥹

رابطه ات باهاش صمیمی و صمیمی کن

طوری که خودش بیاد پیشت وبرات بگه

اونجا دیگه می تونی راهنماییش کنی

میدونی عشق آدم وکور وکر می کنه

تا خودش نخواد واقعا نمی تونی کمکش کنی. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اوخی چی مهربونی🥹رابطه ات باهاش صمیمی و صمیمی کنطوری که خودش بیاد پیشت وبرات بگهاونجا دیگه می تونی ر ...

فداتشم🥹😍اره به چندتا دوستم داره اونا زیاد جالب نیستن از دیشب تا حالا از فکرش درنمیام 

دیشب سر سفره یه لقمه بیشتر غذا نخورد یاد خودم افتادم از بس تو دوران دوستی شوهرم اذیتم میکرد اینقدر استرس کشیدم و غذا نخوردم که ۱۵ کیلو کم‌کردم